ΖΩΔΙΑ

Αυτά ψάχνει ένας Δίδυμος στη σχέση του -Τα έχεις;


Μάγκυ Πετροπούλου

7 Ιανουαρίου 2024

Αυτά ψάχνει ένας Δίδυμος στη σχέση του -Τα έχεις;
Pexels
Δες τι πρέπει να κάνεις για να γίνει δικός σου

Κεφάλαιο Δίδυμος. Γνώρισες πρόσφτα έναν και τον θες πολύ; Κανένα πρόβλημα, εγώ είμαι εδώ για σένα.

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσεις όλα όσα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά για να τον ρίξεις στην αγκαλιά σου. Αρχίζουμε;

Jenny.Gr
Pexels

Άσε στην άκρη την επιείκιά σου

Όχι, δεν σου λέω να τον έχεις με το μαστίγιο και να του συμπεριφέρεσαι ακολουθώντας το... μια στο καρφί και μια στο πέταλο.

Αντίθετα αυτό που σου προτείνω είναι να του λες πάντα την αλήθεια, να μην του στρογγυλεύεις τα πράγματα και τις καταστάσεις και να είσαι όσο πιο ειλικρής γίνεται μαζί του. Αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσει αφάνταστα.

Δείξτου ότι τον αγαπάς

Και όταν λέω δείξτου δεν εννοώ απλά να του το λες ή να του το δείχνεις στην καθημερινότητά σας, αλλά να τον κάνεις να νιώθει πως είναι το παν για σένα.

Τέλειος και απαραίτητος στη ζωή σου. Μοναδικός και ανεπανάληπτος, Ένας και μοναδικός.

Jenny.Gr
Pexels

Κάντου δώρα

Δώρα, δώρα, πολλά δώρα αλλά και μια σειρά από εκπλήξεις. Όχι σε γιορτές, επέτειο και γενέθλια, αλλά έτσι απλά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αφορμή, εκεί που δεν το περιμένει, τσακ του εμφανίζεις ένα κουτάκι με κάτι που του έχεις αγοράσει, μια σοκολάτα κτλ.

Ναι, αν υπαρχει ένα ζώδιο που λατρεύει όλα αυτά είναι φυσικά ο Δίδυμος.

Jenny.Gr
Pexels

Τόνωσέ του την αυτοπεποίθηση

Ανέβασέ τον, πες του πόσο ωραίος είναι, πόσο τυχερή είσαι που τον έχεις, πόσο καλός είναι στη δουλειά του κ.α. Προσοχή: Μην το φτάσεις στο άλλο άκρο και νιώσει ότι του λες υπερβολές και πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αυτές δεν τις θέλει καθόλου, όπως και το ψέμα που το καταλαβαίνει αμέσως. Θα πρέπει λοιπόν να υπάρχει ένας λόγος.

Αν π.χ. δεν τα πάει καλά στον επαγγελματικό του χώρο, τόνισέ του ότι σύντομα θα γίνει πιο αποδοτικός, ότι χρειάζεται απλά περισσότερος χρόνος και προσπάθεια και ότι τον πιστεύεις και τον στηρίζεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.