ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (15/1-21/1)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

14 Ιανουαρίου 2024

Brie Larson για ζώδια Αιγόκερω
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 15/1-21/1 για κάθε ζώδιο

Μια πολύ σημαντική εβδομάδα με πολλές ειδήσεις, πληροφορίες αλλά και ευκαιρίες για ολοκλήρωση εργασιών και σημαντικών συναντήσεων. Έντονο θα είναι το στοιχείο της έμπνευσης και του έρωτα, προσοχή όμως στις παγίδες ψευδαίσθησης στα αισθηματικά ιδιαίτερα για Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου.

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 15 με 21 Ιανουαρίου

Kριός

Μία πολύ σημαντική εβδομάδα για την επαγγελματική σου εξέλιξη με μια δραστηριότητα να υπάρχει ειδικότερα από 15 ως και τις 19 Ιανουαρίου. Συζητήσεις, συναντήσεις και επικοινωνίες που θα υπάρξουν, θα αποδώσουν καρπούς και μία αύξηση εισοδημάτων θα έρθει μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου. Παράλληλα, θα σου δoθεί ένας ηγετικός ρόλος στα επαγγελματικά σου κάπου στο τέλος της εβδομάδας.

Η κοινωνική σου ζωή αλλάζει από εδώ και στο εξής και για το υπόλοιπο έτος. Νέοι άνθρωποι με δύναμη και εξουσία θα εισχωρήσουν στο φιλικό σου περιβάλλον οι οποίοι θα ταχθούν στο πλευρό σου ως ισχυροί σύμμαχοι. Από αυτό το Σαββατοκύριακο μπαίνεις σε ρυθμούς διασκέδασης και κοινωνικοποίησης. Δεν αποκλείεται τώρα να θέσεις νέους στόχους ζωής και να φτιάξεις μία καινούργια λίστα με τα όνειρά σου με νέες προτεραιότητες.

Ταύρος

Αυτή είναι μία εβδομάδα κατά την οποία αλλάζουν οι στόχοι σου, ενώ ανανεώνεις και τον φιλικό σου κύκλο. Νέες γνωριμίες έρχονται στο κοινωνικό σου περιβάλλον μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου όπου βρίσκεσαι σε ρυθμούς εξωστρέφειας και διασκέδασης.

Δεν αποκλείεται τώρα να βρίσκεσαι ήδη σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και να έχεις πολύ όμορφες στιγμές ή να σχεδιάζεις ένα ταξίδι στο οποίο θα περάσεις υπέροχα. Αν έχεις στην ατζέντα σου θέματα σπουδών ή επιμορφωτικών σεμιναρίων τώρα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Ένα νέο, φρέσκο αεράκι με νέες πνευματικές αναζητήσεις έρχεται στην κοσμοθεωρία σου αυτό το διάστημα.

Από το τέλος της εβδομάδας και μετά θα ευνοηθούν θέματα καριέρας τα οποία από δω και στο εξής μπαίνουν σε μία καλύτερη εποχή.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινάει ωραία για την αισθηματική σου ζωή, ειδικότερα αν είσαι Δίδυμος του δευτέρου δεκαημέρου. Αν είσαι δεσμευμένος, θέτεις καινούργιους στόχους με το ταίρι σου ή τον/την σύζυγό και βρίσκεστε μαζί σε ρυθμούς διασκέδασης. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μία ευκαιρία για γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον με καρμική χροιά που υπόσχεται εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Ευχάριστα νέα θα έρθουν από 18 μέχρι 20 Ιανουαρίου. Δεν αποκλείεται τώρα να ετοιμάζεις ένα ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό ή να βρίσκεσαι ήδη στο εξωτερικό και να απολαμβάνεις υπέροχες στιγμές εσωτερικής ανανέωσης. Από εδώ και στο εξής θέματα που αφορούν επιμορφωτικά σεμινάρια, σπουδές η πτυχία θα μπούνε για τα καλά στην ατζέντα σου και θα έχουν θετικές εξελίξεις.

Καρκίνος

Δεν μπορείς να έχεις παράπονο, αυτή την εβδομάδα η οποία ξεκινάει με πολύ ευχάριστα νέα στην καριέρα σου καθώς βελτιώνεται η εργασιακή σου ρουτίνα. Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο και πλέον θα πηγαίνεις στη δουλειά πιο ανάλαφρος και πιο χαρούμενος. Στα υπόλοιπα νέα σφύζεις από υγεία και ευεξία και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία σου αλλά και στις σχέσεις σου.

Το τετραήμερο 16 με 19 Ιανουαρίου είναι αφιερωμένο στην ερωτική σου ζωή με οιωνούς ευτυχίας. Κάτι εδώ αλλάζει και πιο συγκεκριμένα κάτι εξελίσσεται προς το καλύτερο για τα ερωτικά σου, είτε είσαι δεσμευμένος είτε είσαι αδέσμευτος. Στο σενάριο που είσαι δεσμευμένος παίρνεις από κοινού αποφάσεις με το ταίρι σου για την εξέλιξη της σχέση σας, ενώ μπορεί να βρίσκεστε παράλληλα σε ένα ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό. Αν είσαι αδέσμευτος έχε το νου σου γιατί υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα εκεί έξω για να γνωρίσεις κάτι που θα σου πηγαίνει πολύ και θα εξελιχθεί γρήγορα σε σοβαρή σχέση.

Λέων

Η βασική θεματολογία της εβδομάδας έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα θα επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή έρχεται ένα νέο που αφορά εγκυμοσύνη ή θα ασχοληθείς πολύ έντονα με τα θέματα των παιδιών. Αυτή η εβδομάδα, αλλά και το υπόλοιπο του μήνα, σε καλεί να ασχοληθείς σοβαρά με τον σύντροφο σου και να εξελίξεις τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος Λέοντας, έχεις πολύ ωραίες ευκαιρίες στις 15 και στις 19 Ιανουαρίου, ενώ και το Σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις μια σπουδαία γνωριμία ή να σοβαρέψεις μια ιστορία που ασχολείσαι το τελευταίο διάστημα για καλό «ερωτικό» σκοπό!

Παράλληλα, έχεις ωραία νέα και ευχάριστες συναντήσεις για ένα θέμα εργασιακό και καριέρας το οποίο στις 19 Ιανουαρίου θα σου δώσει ιδιαίτερη χαρά. Δεν αποκλείεται τώρα να συζητάς για μία αλλαγή εργασιακής στέγης ή μία εξέλιξη με προαγωγή στην υπάρχουσα εργασία σου. Αν θέλεις να έχεις συζήτηση επαγγελματικού ενδιαφέροντος, προτίμησε να το κάνεις εκεί στις 19 Ιανουαρίου. Στις 20 Ιανουαρίου πρόσεξε τη σωματική σου κόπωση και προσπάθησε να κάνεις ένα reboot ευεξίας.

Παρθένος

Αναμφισβήτητα, αυτή είναι μία από τις ωραιότερες εβδομάδες σου που ξεκινάει με ένα θετικό γεγονός που μυρίζει οικονομικό κέρδος από κληρονομικά ζητήματα της οικογένειας. Παράλληλα έχεις ιδιαίτερη εύνοια σε επενδύσεις. Εύνοια, όμως, έχεις και στην ερωτική σου ζωή και αν είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος τώρα δεν αποκλείεται να προκύψει ένα νέο εγκυμοσύνης και να έρθει στη ζωή σου ένας απόγονος. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι ωραίο στη ζωή σου για να μείνει.

Από 20 Ιανουαρίου και για ένα μήνα ευνοείται πάρα πολύ η καθημερινότητα σου η οποία γίνεται πιο λειτουργική και η σχέση με τους συναδέλφους και το εργασιακό σου περιβάλλον θα βρίσκεται σε πιο ευνοϊκό επίπεδο. Το θέμα της υγείας και της ευεξίας σου βρίσκεται στο επίκεντρο όπου παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για να επιμεληθείς επιτέλους τον εαυτό σου. Δεν αποκλείεται το Σαββατοκύριακο να αποφασίσεις να πάρεις στο σπίτι σου και ένα κατοικίδιο!

Ζυγός

Θετική αυτή η εβδομάδα για σένα, αγαπητέ Ζυγέ, η οποία ξεκινάει στις 15 Ιανουαρίου με πετυχημένες επαφές και επικοινωνίες αναφορικά με την πορεία μίας ερωτικής σχέσης. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και ένα ωραίο ταξίδι αναψυχής με το ταίρι σου ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει ώστε να έρθει η έναρξη μίας σχέσης κατά αυτό τον τρόπο.

Από 15 έως 19 Ιανουαρίου ευνοούνται ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ως ακίνητο με κάποιο σενάριο μετακόμισης η αγορά ενός ακινήτου να παίζει έντονα. Είναι πολύ πιθανό το σενάριο της αλλαγής σπιτιού να σου βελτιώσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής. Κατά τ' άλλα, η υγεία σου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, απλώς εκεί στις 19 Ιανουαρίου πρόσεξε πιθανά υπερφαγικά επεισόδια ή καταχρήσεις που μπορεί να φέρουν πίσω το πλάνο ευεξίας σου.

Στις 20 Ιανουαρίου θα συμβεί κάτι στο επίπεδο της οικογένειας ή του σπιτιού που θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα που υπήρχαν. Από το Σαββατοκύριακο αυτό μπαίνεις σε μία ερωτική φάση η οποία θα σε βοηθήσει αν είσαι αδέσμευτος να βρεις κάτι που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Θετικά, ευχάριστα νέα για το πορτοφόλι σου έχει να σου δώσει το πρώτο τριήμερο της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται τώρα να ασχοληθείς και με μία συμπληρωματική εργασία που θα ενισχύσει το εισόδημά σου. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα βρεθεί σε εξαιρετική κατάσταση το τετραήμερο 16 με 19 Ιανουαρίου όπου εκεί θα έχεις ευχάριστα γεγονότα, ωραία μηνύματα και απολαυστικές συναντήσεις σε ερωτικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας χτυπάει την πόρτα με ένα άτομο που έρχεται στη ζωή σου και θα έχετε όχι μόνο ερωτική αλλά και επικοινωνιακή χημεία. Ειδικότερα, στις 19 Ιανουαρίου είναι πολύ πιθανό να λάβεις αυτό το πολυπόθητο μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο θα αλλάξει τα ερωτικά γεγονότα με τον τρόπο που επιθυμείς.

Από τις 20 Ιανουαρίου και για ένα μήνα θα ασχοληθείς πολύ πετυχημένα με θέματα σπιτιού και οικογένειας, είτε αυτό μπορεί να αφορά ένα ζήτημα σπιτιού ως οίκημα είτε υποθέσεις των συγγενικών σου προσώπων. Δεν αποκλείεται τώρα να έρθει στην κυριότητα σου ένα σπίτι μέσα από μία αγορά ή να έρθουν ευνοϊκές συνθήκες για μία ευχάριστη μετακόμιση.

Τοξότης

Η εβδομάδα μιλάει για πρακτικά ζητήματα με τα οποία ασχολείσαι και κυρίως με τον οικονομικό τομέα και με θέματα σπιτιού και εργασίας, αλλά ξεκινάει και αρκετά ερωτικά. Εκεί, στις 15 Ιανουαρίου και ειδικότερα αν είσαι Τοξότης του τρίτου δεκαημέρου θα παρασυρθείς με μία ερωτική υπόθεση που μπορεί να σε οδηγήσει σε ρομαντικά vibes με καρμική χροιά.

16 με 19 Ιανουαρίου μπαίνουν λεφτά στο πορτοφόλι σου και αυτό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις οικογενειακά ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει ως πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. Ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο στις 19 Ιανουαρίου είναι να έρθει και ένα εισόδημα από μια συμπληρωματική εργασία, ενώ κάτι εντυπωσιακό στην αύξηση εισοδημάτων σου έρχεται να συμβεί στις 20 Ιανουαρίου.

Από τις 20 Ιανουαρίου και για ένα μήνα θα βρίσκεσαι σε μία επικοινωνιακή ρέντα και θα μπούνε στην ατζέντα σου νέα ονόματα καθώς θα μεγαλώσεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα τα έχει όλα, με έναν περίεργο τρόπο γίνεσαι και εσωστρεφής και εξωστρεφής. Ασχολείσαι με τα οικονομικά σου αλλά έρχονται και ωραία ερωτικά νέα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας, κοντά στις 19 Ιανουαρίου.

Η εβδομάδα ξεκινάει με θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα οικογενειακό το οποίο λύνεται ως πρόβλημα και σου βελτιώνει την ψυχολογία. Από 16 έως 19 Ιανουαρίου, γνωρίζεις νέο κόσμο και προσθέτεις στην ατζέντα σου νέες επαφές. Η ημέρα που θα σε χαροποιήσει σε ερωτικό επίπεδο με ένα μήνυμα ή ένα τηλέφωνο που μπορεί να χτυπήσει ξαφνικά είναι στις 19 Ιανουαρίου -ειδικά αν είσαι Αιγόκερως του πρώτου δεκαημέρου.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου θα βρεθεί και ένα αγαπημένο σου ζήτημα… τα χρήματα! Από 20 Ιανουαρίου και μετά ασχολείσαι με την αύξηση των εισοδημάτων σου με πολύ πετυχημένο τρόπο. Αν έχεις γενέθλια στις 20 Ιανουαρίου, αυτή θα είναι η τυχερή σου μέρα καθώς θα υπάρξουν σημαντικά γεγονότα που θα σου δώσουν δύναμη, εξουσία και θετική προβολή, κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα έχει πολλά γεγονότα, όμως δεν έχει νέα ερωτικά. Από τη μία βρίσκεσαι σε ρυθμούς εξωστρέφειας στις 15 Ιανουαρίου, από την άλλη από τις 16 Ιανουαρίου θα θες να μείνεις μόνος και να βάλεις σε τάξη την οικονομική σου ζωή και να ρυθμίσεις ζητήματα οικογένειας ή σπιτιού με ιδιαίτερη έμφαση στο Σαββατοκύριακο. Τα οικονομικά σου θα έχουν εξαιρετικές θετικές εξελίξεις στις 16 με 18 Ιανουαρίου αφού κάτι έρχεται να προστεθεί ως νέο εισόδημα στο πορτοφόλι.

Στις 19 με 20 Ιανουαρίου καλό είναι να μην μπερδέψεις τους φίλους σου με οικονομικά ζητήματα γιατί θα υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Από τις 20 Ιανουαρίου και για ένα μήνα καλωσορίζουμε τα γενέθλια σου που θα σε φέρουν σε μία εξαιρετική φάση ανανέωσης -εσωτερικής και εξωτερικής.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινάει με εξαιρετικά νέα για το πορτοφόλι σου, στις 15 με 16 Ιανουαρίου. Επιτέλους, έρχεται η ανταμοιβή των κόπων σου με αυξημένο νούμερο στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Από τις 16 Ιανουαρίου και μετά βρίσκεσαιε σε ρυθμούς εξωστρέφειας και διασκέδασης, συναντάς φίλους και αυξάνεις τις επαφές στην ατζέντα σου. Πολύ ευχάριστη μέρα με ωραίες συναντήσεις και χρήσιμες νέες γνωριμίες θα είναι η 19η Ιανουαρίου. Στις 20 Ιανουαρίου υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάνεις κάποια κοινωνική γνωριμία με θετικό αντίκτυπο στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει στο μέλλον.

Παράλληλα, πρόσεξε στις 19 Ιανουαρίου γιατί μπορεί να υποσχεθούν πράγματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα είναι ανέφικτα οπότε κράτα μικρό καλάθι. Από τις 20 Ιανουαρίου και μετά μπαίνεις για ένα μήνα σε πιο εσωστρεφή διάθεση προσπαθώντας να αποβάλλεις οτιδήποτε τοξικό στη ζωή σου, είτε ανθρώπους είτε καταστάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.