ΖΩΔΙΑ

Στο μυαλό ενός Τοξότη -Να τι θέλει από σένα στο κρεβάτι


Μάγκυ Πετροπούλου

14 Ιανουαρίου 2024

Στο μυαλό ενός Τοξότη -Να τι θέλει από σένα στο κρεβάτι
Pexels
Ακολούθησε τα tips μας και σίγουρα θα τον κατακτήσεις

Ναι, είναι αλήθεια πως κάθε ζώδιο λειτουργεί τελείως διαφορετικά στο κρεβάτι. Αυτό θα το ξέρεις πολύ καλά αν στη ζωή σου έχεις κάνει σχέση με αρκετούς Τοξότες, Ταύρους κτλ.

Υπάρχει δηλαδή ένα συχνό μοτίβο που επαναλαμβάνεται -συχνά με μαθηματική ακρίβεια- με ίδιες συμπεριφορές, θέλω και επιθυμίες.

Σε αυτό το άρθρο θα σου μιλήσω για τους Τοξότες. Αν σου αρέσει κάποιος διάβασε προσεκτικά. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Οι Τοξότες είναι αρκετά κτητικοί στο κρεβάτι και ζηλεύουν πολύ

Αν θέλεις να σου ανοιχτούν και να σου πουν τα πάντα θα πρέπει να σε εμπιστευτούν και να νιώσουν μεγάλη ασφάλεια δίπλα σου.

Διαφορετικά δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να προχωρήσουν σε κάτι παραπάνω μαζί σου.

Jenny.Gr
Pexels

Επίσης ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν στο κρεβάτι και είναι γεμάτοι φαντασιώσεις, που θα σου ζητήσουν να τις πραγματοποιήσετε παρέα -όλες θέλουμε το έξτρα αλατοπίπερο στη σεξουαλική μας ζωή, έτσι δεν είναι; Γι' αυτό μη διστάσεις στιγμή.

ΟΚ, δεν αναφέρομαι στην περίπτωση που θέλουν κάτι πολύ ιδιαίτερο που εσένα δεν σου αρέσει και δεν σε ενδιαφέρει να δοκιμάσεις. Αν συμβεί αυτό, συζήτησέ το και σίγουρα θα βρείτε μια λύση.

Τέλος θα πρέπει να έχεις όμως στο μυαλό σου πως δύσκολα κάνουν το πρώτο βήμα, περιμένοντας να γίνει υπομονετικά από το άτομο που έχουν δίπλα τους.

Αν σε ενδιαφέρει λοιπόν κάποιος, ξέρεις πια πολύ καλά ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σου για να τον κατακτήσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.