ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο του μήνα: Το προφίλ του Υδροχόου


ζαρΑτούΣΤΡΑ

20 Ιανουαρίου 2024

Celebrities που είναι υδροχόοι
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει το ζώδιο του μήνα και μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για αυτό

Όταν έγραφε ο Ζαν Πωλ Σατρ το υπαρξιστικό «Ελευθερία δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά αυτό που κάνεις μετά από αυτό που σου κάνουν» λογικά θα είχε στο μυαλό του εμβληματικά κάποιον Υδροχόο ή κάποιον με ωροσκόπο Υδροχόο.

Οι Υδροχόοι δε ζηλεύουν και δεν εκδικούνται. Απλώς προσπερνάνε. Θέλουν ελευθερία, χρόνο για να καλλιεργήσουν το πνεύμα τους και θέλουν τον χώρο τους, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Αν συγκατοικείτε μαζί τους προσπαθήστε να κρατήσετε στο σπίτι κάποιες απαράβατες ιδιωτικές ζώνες που θα αναπνέει ο Υδροχόος χωρίς περιορισμούς.

Είναι οι πιο πιστοί φίλοι που θα συναντήσεις ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη- μετά τους σκύλους. Αν τους πάρεις τηλέφωνο μέσα στη νύχτα και τους ζητήσεις χαρτομάντηλα, φροντίδα και αγκαλιά γιατί είσαι στις μαύρες σου από random χωρισμό θα πετάξουν τα σεντόνια, θα βάλουν -εννοείται- ό,τι βρουν και θα έρθουν να σου φτιάξουν το κέφι, έτσι όπως μόνο αυτοί ξέρουν με τον φιλικό τους αλτρουισμό.

Στα μειονεκτήματα τους τώρα, δεν είναι και οι πιο τακτικοί τύποι του ζωδιακού, κατά κανόνα και όχι κατ’ εξαίρεση έχουν μια διαφωνία με την υπέρμετρη τάξη και με κυβερνήτη τους τον Ουρανό (πολύ λογικό) έχουν μια ροπή προς το χάος. Το ότι πάντα ξέρουν, όμως, μέσα στο ΥδροΧΑΟΣ πού βρίσκεται τι, το λες και το μεγάλο τους super power.

Μην ξεχάσεις ποτέ ότι τους εξοργίζει η αδικία, η κακοποίηση των ζώων, η κλιματική αλλαγή, οι αληθινές γούνες, το ότι πατάμε τα μυρμήγκια, το κυνήγι, η μη ανθρωποκεντρική πολιτική, το ότι υπάρχουν ακόμα άστεγοι και αδέσποτα και το ότι υπάρχουν πεταμένες τσίχλες στον δρόμο που μπορούν να τις καταπιούν τα περιστέρια και να πεθάνουν από βασανιστικό πνιγμό. Αν σου πουν μια μέρα ότι παραιτήθηκαν για να πάνε στην Ανταρκτική να σώσουν φώκιες για να μη γίνουν δέρμα για παπούτσια, μην σου φανεί περίεργο, δώσε την ευχή σου και πες τους μόνο «ζακέτα να πάρεις».

Είναι οι high teck γκατζετάκηδες του ζωδιακού και οι εν δυνάμει χάκερς καθώς ενισχύεται η τεχνολογική τους φύση λόγω του κυβερνήτη τους Ουρανού. Είναι οι αρχιερείς της συναισθηματικής απόστασης μέχρι να τους κερδίσεις. Πριν κάνεις σχέση μαζί τους πρέπει οπωσδήποτε να γίνετε εγκάρδιοι φίλοι για να συνδεθούν μαζί σου πρώτα ψυχικά. Θα σου πουν πουν παλιές ιστορίες τους από το δημοτικό, το στρατό μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν τους για να σιγουρευτούν ότι τους ακούς, τους νιώθεις και τους καταλαβαίνεις ώστε να γίνεις στη συνέχεια -αν έχεις περάσει το test- κομμάτι της ζωής τους. Συχνή ιστορία που μπορεί να εξοργίσει τους νυν συντρόφους τους είναι ότι κρατάνε επαφές και σχέσεις με πρώην σχέσεις τους ως φίλοι πλέον.

Το φυσικό περιβάλλον ενός Υδροχόου είναι η Ζεν φιλοσοφία και η αντισυμβατικότητα. Τείνουν να ζουν δηλαδή σε μια πλήρη και αυθεντική ζωή εστιάζοντας στην παρούσα στιγμή. Δεν επιθυμούν κάποιος να τους υπαγορεύει τι πρέπει να αισθάνονται ή να σκέφτονται ή πώς πρέπει να εξελίσσονται στη ζωή τους, για αυτό και οι ορισμοί του κατεστημένου και τα κοινωνικά πρότυπα βρίσκονται πάντα έξω από την επαναστατική σφαίρα του Υδροχόου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.