ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Μαρτίου: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ


ζαρΑτούΣΤΡΑ

29 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια Μαρτίου: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ
Ο Μάρτιος είναι εδώ και η ζαρΑτούΣΤΡΑ έχει όλες τις αστρολογικές συμβουλές που χρειάζεται το κάθε ζώδιο για να τον αξιοποιήσει στο έπακρο.

Κριός

Αρκετά κοινωνικός προβλέπεται για εσάς ο Μάρτιος, φίλοι Κριοί. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα κάνετε νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξετε και νέες συνεργασίες, προκειμένου να ανελιχθείτε επαγγελματικά. Επιπλέον, μέσα σε αυτό το μήνα θα μπορέσετε να οργανωθείτε καλύτερα κάνοντας πιο αποδοτικό το οικονομικό σας πλάνο.

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, λοιπόν, ευνοείστε ώστε να προωθήσετε τους προσωπικούς σας στόχους, με φίλους και συνεργάτες στο πλευρό σας να βοηθάνε σημαντικά. Αν θέλετε να συζητήσετε για κάποια συνεργασία ή να κλείσετε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, οι καλύτερες ημέρες είναι οι : 1, 6, και 7 για τους γεννημένους 5-9 Απριλίου και οι 11 και 21 Μαρτίου για τους γεννημένους 20 με 23 Μαρτίου.

Επιπλέον, ο μήνας ενδείκνυται για να κάνετε παρασκηνιακές ενέργειες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις για οικονομικά σας θέματα. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω μυστικών επαφών, είτε μέσα από την έναρξη μια παράλληλης εργασίας για επιπλέον εισόδημα. Οι ευνοϊκότερες ημέρες για να κινηθείτε σχετικά είναι οι: 1, 4, 8-10 ,24 και 28 Μαρτίου. Επηρεάζονται ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι στα τέλη του δεύτερου δεκαήμερου και στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου.

Καλές ημέρες για να κάνετε διάλειμμα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας είναι και στις 17 Μαρτίου, όπου μπορείτε να ηρεμήσετε ψυχικά μέσα σας.

Οι πιο δύσκολες ημέρες που χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση είναι στις 3 και 10 Μαρτίου και αφορά τους γεννημένους κοντά στις 10 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών πρέπει να προσέχετε τι συζητάτε με τους φίλους σας, ειδικά αν είναι θέμα οικονομικών και να δείξετε μεγαλύτερη σύνεση στις αγορές που θα πραγματοποιήσετε -ειδικά τις διαδικτυακές-, καθώς μπορεί να ξοδέψετε μεγαλύτερα ποσά από ό,τι είχατε υπολογίσει.

Πριν περάσουμε στη νέα Σελήνη, να σας τονίσω ότι και στις 22 του μήνα θέλει αυξημένη προσοχή καθώς κάποιοι από εσάς πιθανόν να ταλαιπωρηθείτε από άτομα που σας επιβουλεύονται -μπορεί να είναι και άτομα τα οποία θεωρούσατε φίλους.

Στις 10 του μήνα, η νέα Σελήνη, υπερθεματίζει το ξεκαθάρισμα οτιδήποτε τοξικού υπήρχε στη ζωή σας και σας καλεί να το αποβάλετε και να κάνετε νέα αρχή. Τέλος, στις 25 Μαρτίου η Πανσέληνος -η οποία είναι και η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη για το 2024-, θα σας προτρέψει να κοιτάξετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δείτε το σαν τεστ, αν μια σχέση αξίζει να σωθεί, πώς μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να κλείσετε ένα κύκλο κακών συνθηκών. Αν όχι, τότε ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω σας αυτό το κεφάλαιο.

Ταύρος

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας για εσάς, φίλοι Ταύροι, που θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε πολλούς στόχους σας, ενώ παράλληλα θα πετύχετε, μέσα από παρασκηνιακές ενέργειες, πολλά στον τομέα της καριέρας.

Ιδιαίτερα, λοιπόν, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα σας απασχολήσουν θέματα καριέρας. Μέσα από μυστικές συμφωνίες ή μυστικά project θα προσπαθήσετε να προωθήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Το γεγονός ότι κάτι είναι μυστικό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς εσείς απλά θα κάνετε τις πρώτες ζυμώσεις και επαφές για κάτι το οποίο δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμα. Οι πιο ευνοϊκές ημέρες για να βάλετε τους πρώτους σπόρους για αυτά τα θέματα είναι οι: 1-2 και 6-7 για τους γεννημένους κοντά στις 8 Μαΐου, ενώ οι 11 και 21 Μαρτίου αφορούν όσους είναι γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου.

Επιπλέον, φίλοι και νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό τον μήνα, θα αποδεχτούν πολύτιμοι σύμμαχοί σας – μέσα από τις συμβουλές και τη βοήθειά τους θα πετύχετε σε οποιοδήποτε τομέα θέλατε επιπλέον υποστήριξη. Οι πιο ενδεδειγμένες ημέρες για να ζητήσετε βοήθεια ή που πιθανώς να γίνει μια ωφέλιμη γνωριμία είναι οι : 1,4,8,10, 24 και 28 Μαρτίου. Αυτές οι ημέρες επηρεάζουν κυρίως όσους γεννήθηκαν στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου με αρχές του τρίτου.

Βέβαια, ο μήνας περιέχει και κάποιες ημερομηνίες που χρειάζονται παραπάνω προσοχή. Αυτές εντοπίζονται κυρίως στις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα, ειδικά 3 και 10 Μαρτίου, όπου αναμένονται εντάσεις στον εργασιακό χώρο και καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Οι ημέρες επηρεάζουν ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια κοντά στις 8 Μαΐου.

Μια ακόμη ημέρα που χρήζει εξίσου καλύτερη διαχείριση είναι η 22η Μαρτίου, αφού οι γεννημένοι κοντά 1-3 Μαΐου, ενδεχομένως να βιώσετε απογοήτευση από άτομα με τα οποία θεωρούσατε ότι είστε κοντά.

Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα, στο ζώδιο των Ιχθύων, θεωρείται ευνοϊκή για εσάς, αφού θα σας επιτρέψει να θέσετε νέους στόχους και να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας μέσα από ένα νέο κύκλο γνωριμιών. Από την άλλη, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 του μήνα, θα σας βάλει σε σκέψεις να αποβάλλετε οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον στην καθημερινότητα -είτε αυτό είναι κατάσταση, είτε άτομα.

Δίδυμοι

Για εσάς, φίλοι Δίδυμοι, θεωρώ ότι ο Mάρτιος είναι ένας μήνας παρασκηνιακών επαφών και διασυνδέσεων με σκοπό κυρίως την προώθηση της καριέρας σας. Από την άλλη, κάποιοι θα απασχοληθείτε με ένα προτζεκτ σχετικό με το εξωτερικό, ή θα ξεκινήσετε εκπαιδευτικό σεμινάριο ή θέλετε να πάρετε ένα επιπλέον πτυχίο. Για κάποιους τυχερούς θα υπάρξει και μια όμορφη, νέα γνωριμία.

Παράλληλα, ένα θέμα νομικής φύσης δείχνει να ξεπροβάλει για κάποιους και θα χρειαστείτε όλη τη διπλωματικότητά σας για να πέτυχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Κατά αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, θα εξελιχθεί το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, με τις εσωτερικές διεργασίες που κάνετε να φαίνεται πως αυτό το μήνα θα αποδώσουν καρπούς. Συγκεκριμένα, οι καλύτερες ημέρες για ραντεβού σχετικά με θέματα που άπτονται στο τομέα της καριέρας, είναι στις 1,4,8, 10,17,24 και 28. Οι ημέρες αυτές ευνοούν κατά κύριο λόγο το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Επιπλέον, υπάρχουν ημέρες που μέσω της ενασχόλησής σας με ένα πρότζεκτ ή με κάποιο επιπλέον πτυχίο για το οποίο θέλετε πληροφορίες, θα ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα έρθετε σε επαφή με έναν «καινούργιο» κόσμο. Είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει μια διαδικτυακή γνωριμία -για όσους είστε αδέσμευτοι- και να εξελιχθεί σε σχέση από απόσταση. Ακόμα, μπορεί η όποια νέα γνωριμία θα κάνετε, να έχει κάποια σχέση με το εξωτερικό.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν στις 1,4,6-11, και 19-21 Μαρτίου. Οι ημέρες αφορούν πιο πολύ το πρώτο με δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Φυσικά, υπάρχουν ημέρες που χρειάζεται να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή, είτε σε θέμα νομικής φύσης που ενδεχομένως να βγει τώρα στην επιφάνεια, είτε σε μια εξέλιξη που είχε ξεκινήσει και «δούλευε» πίσω από τη πλάτη σας. Παράλληλα, θα υπάρξουν γεγονότα στον εργασιακό χώρο που πιθανόν να σας προκαλέσουν εκνευρισμό και απογοήτευση γιατί κάποια πράγματα αποδείχθηκαν διαφορετικά από αυτό που ήταν.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, να σημειώσετε τις ημερομηνίες : 3,10,17 και 22 Μαρτίου, ειδικά όσοι έχετε γενέθλια μεταξύ 9-10 Ιουνίου. Στις 17 θα πρέπει να προσέξετε εσείς που γεννηθήκατε το τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου.

Η νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου θα σας κάνει να αναθεωρήσετε θέματα που αφορούν το status σας γενικά και όχι μόνο θέματα καριέρας. Μήπως ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή;

Aπό την άλλη, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 του μήνα, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας όλα τα καταπιεσμένα αισθήματα και είτε να τα εξομολογηθείτε σε φίλους ή στο άτομο του ενδιαφέροντος σας, είτε να γράψετε και να στείλετε εκείνο το μήνυμα ή το email στον παραλήπτη που έχετε στο μυαλό σας.

Καρκίνος

Αρκετά παραγωγικός αλλά και απαιτητικός ο μήνας Μάρτιος, για εσάς τους Καρκίνους. Βλέπετε, είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα καταφέρετε να διευθετήσετε υποχρεώσεις που πιθανότατα έχουν προκύψει λόγω λάθους χειρισμών τρίτων. Εξαιτίας αυτών, μέσα στο μήνα θα μπορέσετε να ανελιχθείτε επαγγελματικά αναλαμβάνοντας, όμως, περισσότερες υποχρεώσεις.

Ακόμα, μπορεί να έχετε δανείσει χρήματα σε φίλους και να σας έχουν αφήσει λίγο πίσω στην αποπληρωμή.

Επίσης, ένα project που σχετίζεται με σπουδές ή ταξίδι στο εξωτερικό, πηγαίνει ανέλπιστα καλά και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Δεν αποκλείεται όσοι είστε αδέσμευτοι και έχετε κάνει ήδη μια γνωριμία, αυτή τώρα να εξελιχθεί σε σχέση, ενώ για κάποιους ο σύντροφος να έχει σχέση με το εξωτερικό.

Οι καλύτερες ημέρες μέσα στο μήνα που σας ευνοούν να κυνηγήσετε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, ταξίδια ή σπουδές είναι στις 1,4,8,10-17 και 24-28 Μαρτίου. Οι παραπάνω ημέρες αφορούν περισσότερο όσους Καρκίνους είναι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

Από την άλλη, αν θέλετε να δείτε ποιες είναι οι καλές ημέρες ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, τότε μπορείτε να σημειώσετε τις 1-2,6-7, 11 και 21 του μήνα.

O μήνας, βέβαια, κρύβει μικρές παγίδες που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας, όπως την είσοδο του Ερμή στο Κριό στις 10 Μαρτίου -που για εσάς που γεννηθήκατε το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου, ενδεχομένως να πρέπει να ζοριστείτε ένα τσακ παραπάνω από ό,τι οι υπόλοιποι, αλλά αργότερα θα επιβραβευτείτε για αυτήν την προσπάθεια.

Την ίδια ημέρα, όσοι Καρκίνοι έχετε γενέθλια γύρω στις 9-10 Ιουλίου, μπορεί να βοηθήσετε οικονομικά κάποιάν φίλο που το έχει πραγματικά ανάγκη. Παρόμοιο vibe θα δώσει και η 3η Μαρτίου. Μια άλλη εκδοχή της τρέχουσας αστρολογικής τάσης είναι να κάνετε κάποιες άβολες συζητήσεις με κάποιον φίλο και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις αναφορικά με χρήματα που σας χρωστούν.

Στις 22 Μαρτίου ίσως νιώσετε ότι τα σχέδια σας -ειδικά αν έχετε κάτι νομικής φύσεως, ή ακόμα ψάχνετε για κάποιο σεμινάριο-θα πρέπει για ένα μικρό διάστημα να σταματήσουν, καθώς θα προκύψει ένα οικονομικό θέμα που θα σας προβληματίσει.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων, σας τονίζει την σημαντικότητα της ψυχικής ηρεμίας αλλά και τα οφέλη της πνευματικής ανάπτυξης. Τέλος, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 Μαρτίου θα φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που πρέπει να επιλύσετε άμεσα.

Λέων

O Mάρτιος σας υπόσχεται πολύ καλές εξελίξεις με τη διευθέτηση διάφορων οικονομικών υποχρεώσεων αλλά και πετυχημένων συμφωνιών στο τομέα της καριέρας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται προς τα μέσα του μήνα να σας απασχολήσει ένα θέμα κληρονομικής φύσης. Ο μήνας για εσάς, αγαπημένοι Λέοντες, προμηνύεται και ιδιαίτερα ερωτικός, αφού τα ερωτικά vibes θα χτυπήσουν κόκκινο όσο προχωράμε μέσα στο Μάρτιο.

Για όσους βρίσκεστε σε σχέση, θα είναι μια περίοδος που μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας μέσα από ένα ταξίδι με τον αγαπημένο/η σας ή να συζητήσετε την πιθανότητα να φύγετε μαζί για δουλειά στο εξωτερικό. Όσον αφορά τους αδέσμευτους, δεν είναι καθόλου απίθανο κάποιοι να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι αυτό τον μήνα.

Ας ξεκινήσουμε την ανάλυση του μήνα με τις καλύτερες ημέρες για εσάς που θέλετε να τακτοποιήσετε οποιαδήποτε γραφειοκρατική εκκρεμότητα ή να κανονίσετε κάποιο σημαντικό ραντεβού στη δουλειά, το οποίο φυσικά θα έχει και έμμεση αντανάκλαση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Οι καλύτερες ημέρες, λοιπόν, για αυτές τις υποθέσεις είναι στις 1,4,8,10, 24 και 28 Μαρτίου. Οι ημέρες αυτές θα επηρεάσουν κυρίως τους γεννημένους Λέοντες στο δεύτερο δεκαήμερο. Στις 22 Μαρτίου, αν είστε γεννημένοι κοντά στις 15 Αυγούστου, θα έλεγα να αποφύγετε τέτοιες κινήσεις γιατί ενδέχεται να πέσετε σε οικονομικές στενότητες των άλλων.

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ο Μάρτιος προσφέρει καταπληκτικές ημερομηνίες για να περάσετε καλά, ειδικά στις δραστηριότητες της κρεβατοκάμαρας. Συγκεκριμένα, αυτές οι ημερομηνίες είναι στις 11 και 23 Μαρτίου για τους έχοντες γενέθλια κοντά στις 23 Ιουλίου και 23 Μαρτίου για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 20 Αυγούστου.

Αν βρίσκεστε σε σχέση, οι καλύτερες ημερομηνίες για την ερωτική σας ανανέωση που μπορεί να γίνει μέσα από ένα ταξίδι είναι στις 1-2, 6-7 (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο) και 11, 21 Μαρτίου (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου). Αν είστε αδέσμευτοι και ταξιδέψετε ή έρθετε σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, είναι αρκετά πιθανό να προκύψει μια καρμική συνάντηση με προοπτικές.

Προσοχή 3 και 10 Μαρτίου όσοι είστε σε σχέση καθώς θα υπάρξουν εντάσεις για ένα θέμα που αφορά τη δουλειά. Οι ημέρες αυτές θα επηρεάσουν ειδικά όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 12 Αυγούστου.

Η νέα Σελήνη, στις 10 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων, σας προκαλεί να βρείτε νέους τρόπους να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή ή να επενδύετε σωστά τα χρήματα από την εργασία σας. Η Σεληνιακή έκλειψη από την άλλη, στις 25 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να κάνετε συζητήσεις που είχατε αναβάλει καιρό.

Παρθένος

Ο Μάρτιος για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι, προσφέρεται για να εστιάσετε στα κακώς κείμενα στις σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά στη προσωπική σας σχέση -αν είστε σε μια- και να προσπαθήσετε να της δώσετε το «φιλί της ζωής». Καλός μήνας και για τους ελεύθερους του ζωδίου αφού υπάρχουν ευκαιρίες μια γνωριμία να μετατραπεί σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Καλά νέα και από το εργασιακό μέτωπο, αφού θα κλείσετε κάποιες πετυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες που μεταγενέστερα θα αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλιμες για το πορτοφόλι σας. Καταλληλότερες ημερομηνίες για να κυνηγήσετε μια τέτοια εξέλιξη είναι στις 1-2, 6-7 για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, και 11 με 21 για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου, προσοχή στις 3 και 10 Μαρτίου με ένα project που σχετίζεται με το εξωτερικό ή είναι νομικής φύσεως γιατί ενδέχεται να πρέπει να ελέγξετε τις λεπτομέρειες για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, όπως είπαμε, το focus σας θα πέσει πάνω στη σχέση σας αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε νέες βάσεις μέσα από την οργάνωση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό ή μιας κοινής δραστηριότητας η οποία θα σας αφυπνίσει πνευματικά και θα ανοίξει τους ορίζοντές σας σε νέες εμπειρίες. Οι καλύτερες ημέρες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε είναι: 1,4,8,10, 24 και 28 Μαρτίου. Ιδιαίτερη εύνοια εκείνη την περίοδο θα έχουν οι Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου.

Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου και αναζητάτε μια ευκαιρία στον έρωτα, τότε ίσως κάτι αξιόλογο εμφανιστεί στις 11 και 23 Μαρτίου, ειδικά αν είστε γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου. Βέβαια, οι ημέρες 17 και 22 Μαρτίου θα χρειαστούν παραπάνω προσοχή ώστε να μην απογοητευτείτε, γιατί μπορεί να είχατε φανταστεί μια ρομαντική υπόθεση εντελώς διαφορετικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Η νέα Σελήνη, στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10 του μήνα, θα υπογραμμίσει την ανάγκη για ανανέωση στη σχέση σας ή θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας. Τέλος, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 από το ζώδιο του Ζυγού θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε/ κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Ζυγός

Ο Μάρτιος, αγαπημένοι φίλοι Ζυγοί, είναι ένας μήνας αρκετά δραστήριος και χωρισμένος σε δύο μέρη. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, αφορά κυρίως την επίλυση θεμάτων καθημερινότητας, ενώ από τα μέσα και έπειτα η προσοχή σας στρέφεται στην ερωτική σας ζωή και σε θέματα σχέσης, αν είστε δεσμευμένοι.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες δέκα ημέρες θα εστιάσετε στο να τακτοποιήσετε και να διευθετήσετε θέματα γραφειοκρατικής φύσης ή θα χρειαστεί να διαχειριστείτε εσείς ένα οικονομικό θέμα εκ μέρους κάποιου τρίτου προσώπου. Οι καλύτερες ημέρες που μπορείτε να προβείτε σε τέτοιες ενέργειες και κατά κάποιο τρόπο να «ξεμπερδέψετε» είναι στις 1,4, 8,10, 24 και 28, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ακόμα, θεωρώ ότι ο μήνας σας προσφέρει και μοναδικές ευκαιρίες για να διεκδικήσετε κάποια πράγματα στον εργασιακό σας χώρο ώστε να κάνετε καλύτερη την καθημερινότητά σας. Ιδιαίτερα, οι 11, 17 και 23 Μαρτίου θεωρούνται ιδανικές, με την μεγαλύτερη εύνοια να δέχονται όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ή το τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου. Καλό θα ήταν να αποφύγετε αυτές τις ενέργειες στις 22 του μήνα καθώς μπορεί να ακούσετε κάτι και να απογοητευτείτε.

Εξετάζοντας το δεύτερο μισό του μήνα, βλέπουμε ότι τα θέματα σχέσεων, ειδικά των ερωτικών, βγαίνουν στην επιφάνεια και σας δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας ή εσείς οι ελεύθεροι να ερωτευθείτε και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με πολλές προοπτικές.

Οι ευνοϊκότερες ημέρες για όλα αυτά -αρκεί βέβαια να το επιδιώξετε- είναι στις 1-2,6-7,11,19-21 Μαρτίου. Αυτές οι ημέρες επηρεάζουν εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο.

Κάποιες ημερομηνίες που θα χρειαστούν μια παραπάνω δόση προσοχής είναι οι 3 και 10 Μαρτίου και αφορά ιδιαίτερα εσάς που έχετε γενέθλια γύρω στις 8-11 Οκτωβρίου. Εκείνη τη περίοδο,κάποια οικογενειακά έξοδα -αν έχετε παιδιά- ενδεχομένως σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, ή μια έξοδος/ αγορά που πραγματοποιήσετε να σας κοστίσει πιο ακριβά από ό,τι περιμένατε.

Στις 10 Μαρτίου έχουμε και την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, όποτε σαν γενική συμβουλή θα πρότεινα να προσέχετε τον τρόπο επικοινωνίας σας με τους άλλους και ιδιαίτερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η νέα Σελήνη ,στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10 του μήνα, σας προτρέπει να κάνετε μια νέα αρχή στη ρουτίνα σας. Ήρθε η στιγμή να κοιτάξετε λίγο και το κομμάτι της υγείας σας -ψυχικής ή σωματικής- και να κάνετε μια αλλαγή από μέσα προς τα έξω.

Προς το τέλος του μήνα, στις 25, θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, η οποία θα εντείνει την ανάγκη σας να κάνετε ένα βαθύ απολογισμό και να δείτε αν περιτριγυρίζεστε από τοξικά άτομα ώστε να τα αποβάλετε από τη ζωή σας ή ακόμα να δείτε αν εσείς είστε ο τοξικός στη σχέση σας και να το διορθώσετε.

Σκορπιός

Ο Μάρτιος, αγαπημένοι φίλοι Σκορπιοί, θα σας κάνει αρκετά δημιουργικούς, με έμπνευση να κάνετε διάφορα πράγματα με το σύντροφό σας. Για κάποιους ελεύθερους, ο μήνας θα είναι αρκετά τυχερός όσον αφορά τα ερωτικά σας θέματα, αφού δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε και μάλιστα ξαφνικά και έντονα.

Επιπλέον, ο μήνας προσφέρεται ώστε να επιλύσετε θέματα με το σπίτι σας. Από μικρές αλλαγές και επιδιορθώσεις, μέχρι αλλαγή στη διαρρύθμιση της διακόσμησης. Μερικοί μπορεί να βρίσκεστε σε φάση μετακόμισης, είτε να κάνετε σοβαρές μεταρρυθμίσεις σε αυτό, π.χ. ολική ανακαίνιση. Το σίγουρο είναι ότι θα επηρεαστεί άμεσα η καθημερινότητά σας. Ιδανικές ημέρες για να προβείτε σε τέτοιου είδους κινήσεις είναι στις 1-2,6-7 Μαρτίου, για όσους είναι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο και οι 11 , 21 Μαρτίου, για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

Όσον αφορά τώρα το ερωτικό κομμάτι, που θα «χρωματίσει» τον μήνα στο μεγαλύτερο μέρος του, θεωρώ ότι εσείς ειδικά του δεύτερου δεκαημέρου θα μπορέσετε στις 1,4,10, 24 και 28 του μήνα, να περάσετε μοναδικές όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και να διασκεδάσετε πραγματικά, τονώνοντας το δεσμό σας -αν είστε σε σχέση.

Όσοι είστε αδέσμευτοι, ίσως κάνετε μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. Παράλληλα, ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους που έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, ο έρωτας χτυπά την πόρτα σας στις 11 και 23 Μαρτίου. Ερωτικές εξελίξεις έρχονται και για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο -ειδικά των 3 τελευταίων ημέρων- στις 8 και 17 Μαρτίου.

Ο μήνας, βέβαια, έχει και κάποιες ημέρες λίγο πιο δύσκολες που χρειάζονται καλύτερη διαχείριση. Στις 3 και 10 του μήνα, καλό θα ήταν να προσέχετε τις εντάσεις μέσα στο σπίτι με τον σύντροφό σας. Θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις και να δείξετε διαλλακτικότητα. Στις 22 Μαρτίου, προσοχή στις ερωτικές απογοητεύσεις ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 2-5 Νοεμβρίου.

H νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 10 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα υπερθεματίσει τον ερωτικό τομέα και σας προτρέπει να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, είναι ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να ερωτευθείτε. Αν έχετε παιδιά, θα βρείτε νέους δημιουργικούς τρόπους να διασκεδάσετε μαζί τους και αν επιθυμείτε να γίνετε γονείς, να ξεκινήσετε προσπάθειες.

Στις 25 Μαρτίου η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί, από το ζώδιο του Ζυγού, να κάνετε ένα ψυχολογικό/πνευματικό pause προκειμένου να ανακτήσετε δυνάμεις και να καταγράψετε τις σκέψεις και τα πλάνα σας, προσφέροντας τη δυνατότητα να οραματιστείτε τις προοπτικές σας.

Τοξότης

Για εσάς, αγαπημένοι φίλοι Τοξότες, ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που στο μεγαλύτερο μέρος του θα ευνοηθούν θέματα που άπτονται του σπιτιού και της οικογένειας. Συγκεκριμένα, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε πράγματα στη δουλειά ώστε να έρθει η απαραίτητη ισορροπία μεταξύ εργασιακών ωρών και διαμονής στο σπίτι. Ενδέχεται ακόμα να αναλάβετε να διαχειριστείτε ζητήματα εκ μέρους οικογενειακών σας προσώπων.

Αν είστε σε φάση που ψάχνετε σπίτι και θέλετε να μετακομίσετε, ο μήνας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Καλό θα ήταν, επίσης, να έχετε πάντα στην άκρη του μυαλού σας, ότι υπάρχει ακόμα έντονο το Ποσειδώνιο στοιχείο και με την Αφροδίτη και τον Άρη να μεταβαίνουν στους Ιχθύες, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για τυχόν λανθασμένες αντιλήψεις και αποφάσεις.

Οι καταλληλότερες ημέρες για να κάνετε τις παραπάνω ενέργειες είναι στις 1,4,10,24 και 28 Μαρτίου και αφορούν κυρίως τους Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου. Από την άλλη, παραπάνω προσοχή χρειάζεται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου στις 8 και 17 του μήνα, όπου η σύνοδος του Ερμή και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, ίσως κάνουν κάποια πράγματα να φαντάζουν ιδανικά αλλά στη πραγματικότητα να μην είναι.

Επιπλέον, ο μήνας έχει και έντονη «μυρωδιά» φλερτ στον αέρα. Είναι γεγονός πως αυτό το μήνα οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να βρείτε ανταπόκριση. Εάν περιμένετε εξελίξεις σε κάποιο ερωτικό θέμα, είναι πιθανό να γίνει κάτι στις 1-2,6-7 19 και 20 Μαρτίου, ειδικά για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου. Αντίστοιχα για το πρώτο δεκαήμερο, ευνοϊκές είναι οι 10-11 και 20-21 του μήνα.

Η νέα Σελήνη, στις 10 Μαρτίου, εστιάζει και τονίζει το θέμα της οικογενειακής αρμονίας. Συγκεκριμένα, θα σας πιέσει να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ενώ θα φέρει στην επιφάνεια και μικρά προβλήματα με τους δικούς σας που δεν έχουν λυθεί. Από την άλλη, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μήνα, θα σας κάνει να κοιτάξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να δείτε ποιοι άνθρωποι θέλουν να είστε πραγματικά ευτυχισμένοι και ποιοι σας … ζηλεύουν.

Αιγόκερως

Ο Μάρτιος για εσάς, αγαπημένοι φίλοι Αιγόκεροι, είναι ένας μήνας που αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προσφέρει θα βγείτε κερδισμένοι και στον έρωτα και στη δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ανοίγματα τα οποία σας βοηθούν να αυξήσετε το εισόδημα σας με νέους τρόπους. Αυτό μπορεί να γίνει με την εύρεση μιας παράλληλης δουλειάς μαζί με την υπάρχουσα που έχετε, με το να παίρνετε έξτρα δουλειά στο σπίτι ή με το να μετατρέψετε ένα δημιουργικό χόμπι σε κάτι κερδοφόρο.

Οι καταλληλότερες ημερομηνίες για να το κάνετε πραγματικότητα είναι στις 1-2 και 6-7 Μαρτίου για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ενώ όσοι είναι του πρώτου δεκαημέρου, ευνοούνται για τέτοιες κινήσεις στις 11 και 21 Μαρτίου.

Επιπλέον, ο μήνας Μάρτιος θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και ειδικά οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε. Μια ερωτική συνομιλία μπορεί πραγματικά να σας φτιάξει τη διάθεση. Οι πιο ευνοϊκές ημέρες είναι στις 1,4,10 24 και 28 και αφορά κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ακόμα, επειδή η επικοινωνία σας θα είναι στα φόρτε της, θα καταφέρετε να φτάσετε σε πετυχημένες συμφωνίες στη δουλειά ή να λύσετε μια παρεξήγηση μεταξύ οικείων προσώπων ή με το σύντροφό σας. Καταλληλότερες ημερομηνίες για αυτό είναι οι 8, 11, και 23 του μήνα.

Οι ημέρες που θα χρειαστούν ιδιαίτερη διαχείριση είναι στις 3 και 10 Μαρτίου, όσον αφορά ένα θέμα δανεισμού που έχει προκύψει και σας προβληματίζει η κατάστασή του. Μπορεί να αφορά και κάποιο οικογενειακό έξοδο, το οποίο δεν προβλέψατε και σας έχει βάλει «μέσα» στον προϋπολογισμό σας. Αυτές τις ημέρες επηρεάζεται κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο.

Να τονίσω, βέβαια, πως προχωρώντας στα γενέθλια των Κριών, οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει στις 10 και 20 Μαρτίου, να επιδείξετε εγκράτεια και να μην ενεργήσετε με παρόρμηση ή να μην πείτε κάτι χωρίς δεύτερη σκέψη στα οικεία σας πρόσωπα καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις.

Όσοι είναι γεννημένοι κοντά στις 3 Ιανουαρίου, η σύνοδος Αφροδίτης Κρόνου στις 22 του μήνα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι υπάρχει ένα αόρατο τείχος μεταξύ εσάς και των συνομιλητών σας. Είναι κάτι παροδικό όμως.

Mε την Νέα Σελήνη, στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10 Μαρτίου, θα κληθείτε να ακούσετε το ένστικτό σας όταν πάτε να προσεγγίσετε κάποιον. Είναι μια καλή περίοδος να αναθεωρήσετε τον τρόπο σκέψης και αντίληψης που έχετε για ορισμένα άτομα και καταστάσεις.

Τέλος, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, θα φέρει εντάσεις στην ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Νομίζω πρέπει να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα του τι θέλετε από τη δουλειά σας ώστε να νιώσετε ασφάλεια και ικανοποίηση αλλά και να βρείτε περισσότερο προσωπικό χρόνο.

Υδροχόος

Το εισόδημά σας αλλά και ο τρόπος προώθησης των ιδεών σας θα σας απασχολήσουν, φίλοι Υδροχόοι, αυτό τον μήνα.

Συγκεκριμένα, για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, νέοι εναλλακτικοί τρόποι εισοδήματος τριγυρίζουν στο μυαλό σας και θεωρώ ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες και ευχάριστες εξελίξεις από ένα project, το οποίο θα σας προσφέρει την οικονομική ασφάλεια που αναζητάτε. Ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα με καλές προοπτικές για εσάς είναι στις 1, 4, 8-11, 17, 23-24 και 28 Μαρτίου.

Πολύ ευνοϊκός μήνας και για εσάς που επιθυμείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας σε τρίτους και να κλείσετε οικονομικά συμφέρουσες συμφωνίες. Από την άλλη, είναι εξίσου καλή περίοδος να λύσετε τα κακώς κείμενα με άτομα του περιβάλλοντός σας που μπορεί να είχατε ρήξη. Αυτός ο μήνας προσφέρει ημέρες που μπορείτε να ρίξετε μια «γέφυρα» επικοινωνίας.

Στον αντίποδα τώρα, ένα διάστημα που χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης από την πλευρά σας είναι αυτό στις 3 και 10 Μαρτίου και αφορά το δεύτερο δεκαήμερο. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών είναι πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις στο σπίτι με τον σύντροφο ή τα οικεία σας πρόσωπα. Στις 22 του μήνα, αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Φεβρουαρίου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε μια πρόσκαιρη οικονομική στενότητα.

Η νέα Σελήνη, στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10 Μαρτίου, θα σας κάνει να δείτε και τις δικές σας προσωπικές αξίες. Να βρείτε τρόπους να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Επίσης, ένα καλοσχεδιασμένο budget πάντα βοηθά ώστε να νιώσετε καλύτερα και να ξέρετε που πηγαίνετε.

Με την Σεληνιακή έκλειψη, στις 25 του μήνα, ένα θέμα που έχει να κάνει με πνευματική ανάπτυξη όπως ένα μεταπτυχιακό ή ένα σεμινάριο, ολοκληρώνεται. Ευκαιρία να δείτε τι έχετε αποκομίσει. Από την άλλη, αν υπάρχει νομικό θέμα σε εξέλιξη, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το ολοκληρώσετε όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ιχθύες

Αυτόν τον μήνα, αγαπημένοι φίλοι Ιχθύες, θα μπορέσετε να κάνετε με την ησυχία σας σχέδια και συμφωνίες για επαγγελματικά προτζεκτ τα οποία θα δώσουν μια γερή τονωτική ένεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επειδή αυτό που σχεδιάζετε δεν είναι επι της παρούσης ανακοινώσιμο, προτιμάτε να κάνετε αυτές τις συναντήσεις κάπως πιο μυστικά και παρασκηνιακά.

Το καλύτερο διάστημα που θα σας επιτρέψει να το κάνετε αυτό είναι στις 1-2 και 6-7 Μαρτίου για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου και 11, 21 Μαρτίου για εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Πέρα από τα επαγγελματικά πλάνα, ο μήνας προσφέρει και μοναδικές ευκαιρίες να βγείτε μπροστά και να κάνετε πετυχημένες επαφές και συζητήσεις με άτομα που ίσως να μην είχατε το θάρρος προηγουμένως. Δεν αποκλείω κάποιες συζητήσεις να είναι ρομαντικού ενδιαφέροντος – αν είστε αδέσμευτοι- και να εκπλαγείτε ευχάριστα από την κατάληξη της κουβέντας σας.

Έτσι, λοιπόν, μοναδικές ευκαιρίες για να πείτε αυτά που θέλετε, είναι, στις 1,4, 8, 10-11, 17, 24 και 28 Μαρτίου. Με την είσοδο της Αφροδίτης στις 11 και του Άρη στις 23 του μήνα στο ζώδιό σας, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε και την γοητεία και την δυναμικότητα για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Αν έχετε γενέθλια γύρω στις 10 Μαρτίου, προσέξτε, στις 3 και 10 του μήνα, να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, από παρασκηνιακές αποκαλύψεις που θα γίνουν. Θα ακούσετε λόγια που έχουν πει για εσάς ή για ενέργειες που έγιναν πίσω από την πλάτη σας και αυτό ίσως σας στεναχωρήσει.

Στις 22 Μαρτίου, ίσως σας καταβάλει μια παροδική αίσθηση χαμηλής αυτοεκτίμησης, αλλά μην το βάλετε κάτω. Η ημέρα αφορά κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στην 1η Μαρτίου.

Η νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στο ζώδιό σας, θα σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε πολλά πάνω σας. Ενδεχομένως να θελήσετε να αλλάξετε εμφάνιση ή να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο ή ξαφνικά να κάνετε ολική αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σας. Βέβαια, οι αλλαγές μπορεί να είναι και λιγότερο δραματικές, όπως, για παράδειγμα, να κάνετε έναν προσωπικό απολογισμό και να δείτε σε ποιους τομείς μπορείτε να βελτιωθείτε.

Προς το τέλος του μήνα, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25, θα σας ωθήσει να κάνετε έναν βαθύ οικονομικό απολογισμό και να τακτοποιήσετε οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα προτού δημιουργήσει περαιτέρω θέματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.