ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (29/3): Σε επαφή με την αντικειμενικότητα των πραγμάτων – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (29/3): Σε επαφή με την αντικειμενικότητα των πραγμάτων – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (29/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού εντείνοντας την προσωπική σας ανάγκη να εμβαθύνετε στα πράγματα. Η θετική της σχέση με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα μπορεί να σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη πράγματα τα οποία σας μπερδεύουν ή σας στεναχωρούν αλλά επειδή λόγω των εκλείψεων και του επερχόμενου Ερμή ανάδρομου θα υπάρξουν αποκαλύψεις, καλό θα είναι να είστε σε επαφή με την αντικειμενική πραγματικότητα και να μην ονειροβατείτε.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα προσανατολίζεστε προς την κατεύθυνση από την οποία θα πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Παραμείνετε σε αυτή για να φτάσετε ότι είναι πολύτιμο για εσάς αλλά χωρίς να χάνετε την αντικειμενικότητά σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη ακόμη απέναντι σας, σας ωθεί να στοχεύσετε σε ότι μπορεί να επεκταθεί μέσα από την συνεργασία και τους ανθρώπους που σας στηρίζουν. Αυτή την στιγμή λειτουργούν και ως καθρέφτης γιαυτό μείνετε σε μια ασφαλή οδό χωρίς φοράτε ροζ γυαλιά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καθημερινές ασχολίες και εκκρεμότητες προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τις τελευταίες ημέρες. Η ανάγκη να κάνετε την καθημερινότητά σας περισσότερο ευχάριστη θα είναι το κίνητρό σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, οι εμπνεύσεις είναι ο οδηγός σας σήμερα. Νέα δεδομένα και καινούργιες ιδέες μπορούν να προστεθούν σε ότι κάνετε αυτή την στιγμή ωστόσο μην ξεχνάτε πως διανύουμε περίοδο εκλείψεων και ο Ερμής μπήκε χτες ανάδρομος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οικογενειακά ή προσωπικά σας θέματα ακόμη είναι ανοιχτά και σας απασχολούν. Σήμερα προτείνονται ή βρίσκεται εσείς η ίδια/ο ίδιος κάποιες λύσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει πιο κοντά σε έναν στόχο σας. Μην μεταφέρετε όλες τις ιδέες σας στους άλλους αλλά ότι είναι σημαντικό και χρειάζεται να γίνει αυτή τη στιγμή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Ότι αποφασίσετε καλό θα είναι να σκεφτείτε πόσο καλά μπορεί να λειτουργήσει σε καθημερινό επίπεδο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας αναμοχλεύει πολλά θέματα αυτής της περιόδου. Ωστόσο, μην χάνετε την αισιοδοξία σας και προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία νιώθετε πιο ήσυχα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η έγνοια σας είναι επικεντρωμένη σε πολύ πρακτικά θέματα που πιθανά να σχετίζονται και με άλλους ανθρώπους. Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο σας αύριο θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την ενέργειά σας σε ότι μπορεί να κάνει καλό στην εικόνα και προβολή σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά θέματα κινητοποιούνται σήμερα και θα μπορέσετε μέσα από την επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια παραγωγική σειρά. Προσπαθήστε να βρεθείτε στο σωστό περιβάλλον. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, εργασιακά θέματα μπορεί να σας απασχολούν γενικότερα αυτό το διάστημα. Είναι αλήθεια πως μπορεί να βλέπετε τα πράγματα πανοραμικά ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί και λίγο παραπάνω φαντασία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δυνατές εμπνεύσεις έρχονται σήμερα δίνοντας νέες ιδέες για ζητήματα που σας απασχολούν. Καλή ημέρα να κάνετε κάτι για εσάς και μόνο για εσάς, με πάθος αλλά χωρίς ρίσκο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.