ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (06/04): Θέστε ασφαλή όρια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (06/04): Θέστε ασφαλή όρια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (06/04) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων από χτες εν μέσω των εκλείψεων και του Ερμή ανάδρομου ενδέχεται να σας έχει βάλει σε μια διαδικασία να αφήσετε κάποια πράγματα στην άκρη (ή να τα βάλετε κάτω από το χαλί).

Ωστόσο, βοηθητικά, η επαφή της με τον Κρόνο σήμερα σας διευκολύνει να δείτε τι είναι σημαντικό να πράξετε άμεσα χωρίς ρίσκο και τι θα πρέπει να περιμένετε να γίνει μετά το πέρας του ανάδρομου Ερμή. Εμπιστευτείτε τη κρίση σας ακόμη και αν νιώθετε πίεση ή ότι «κάτι» σας εγκλωβίζει σε μια αυστηρά περιορισμένη οδό.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, πολλές σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τις ταξινομήσετε πριν προβείτε σε ενέργειες και δράσεις. Σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα οι εμπνεύσεις σας είναι πολύ δυνατές. Αν αποφασίσετε να τις μοιραστείτε με ανθρώπους που έχετε ένα κοινό όραμα θα μπορούσατε να βοηθήσετε και εκείνους παίρνοντας διπλή χαρά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να μην κάνετε πολλές δράσεις αντιθέτως θα πρέπει να αφεθείτε στις εμπνεύσεις σας. Αξιολογήστε τις και εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά δημιουργικό και μπορεί να επεκταθεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια δική σας εσωτερική κατάσταση φαίνεται να έρχεται στην επιφάνεια σήμερα και να μονοπωλεί στις σκέψεις σας. Δώστε χώρο και χρόνο σε αυτή συζητώντας την αν το θέλετε με τους ανθρώπους που νιώθετε κοντά σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω εσωτερικής ανάγκης ενδέχεται να θελήσετε να απομονωθείτε ή να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, αν μπορείτε σήμερα να προσφέρετε την βοήθειά σας και τις υπηρεσίες σας για έναν ανώτερο σκοπό καλό θα είναι να το κάνετε. Διαφορετικά μην αναλωθείτε σε καταστάσεις που σας ωθούν άλλοι άνθρωποι γύρω σας χωρίς την θέλησή σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για πολλές συζητήσεις. Οι εμπνεύσεις σας θα είναι δυνατές και μπορείτε να τις εμπεριέχετε σε μια καθημερινή σας δραστηριότητα η οποία χρειάζεται μια αλλαγή αυτή την στιγμή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα γεμίζει το μυαλό σας με σκέψεις αλλά ταυτόχρονα υπάρχει η εύνοια να μπορέσετε να τις βάλετε σε μια παραγωγική σειρά. Μια δημιουργική κατάσταση είναι ενεργή και μπορείτε με κάποιον τρόπο να την προχωρήσετε αφού τελειώσετε την διαδικασία ταξινόμησης και ορθοδρομήσει και ο Ερμής. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού ενδέχεται να σας φορτίσουν σήμερα γιαυτό πάρτε τις αποστάσεις σας από πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να σας επηρεάσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δράστε κατά βούληση και όπου εσείς νιώθετε ασφαλής. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον. Μία κατάσταση ή ένας άνθρωπος ενδέχεται να μην είναι τόσο ειλικρινής ή αληθινός όσο θα θέλατε να είναι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να πάρουν περισσότερη ενέργεια από αυτή που θέλετε να διαθέσετε. Επίσης καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα σήμερα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας αλλά κάτι σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με βαθύτερα πράγματα και περισσότερο ουσιώδη. Προσφέρετε την βοήθειά σας στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.