ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και σχέσεις: Τα 3 ζώδια που απαιτούν συνεχώς την προσοχή από το ταίρι τους


JTeam

20 Μαΐου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Τα 3 ζώδια που απαιτούν συνεχώς την προσοχή από το ταίρι τους
Unsplash
Δεν είναι ότι ζηλεύουν, απλώς θέλουν τα βλέμματα επάνω τους

Είναι δεδομένο πως σε κάθε σχέση πρέπει να υπάρχει σεβασμός και εμπιστοσύνη, ώστε να λειτουργεί καλά/ορθά/σωστά ή απλώς για να υπάρχει συνέχεια και να είναι και τα δύο μέλη χαρούμενα και ικανοποιημένα.

Στον κόσμο της αστρολογίας, υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν τη φήμη πως απαιτούν συνεχώς την προσοχή από τον σύντροφό τους κι όταν αυτή δεν υπάρχει – επειδή μπορεί να είναι στραμμένη στη δουλειά ή κάπου αλλού - απογοητεύονται και χάνονται στις αρνητικές σκέψεις τους.

Τα συγκεκριμένα ζώδια νιώθουν ανασφάλεια κι όταν δεν γίνονται όλα όπως έχουν σχεδιάσει στο μυαλό τους ή όπως επιθυμούν γενικότερα, στραβώνουν και δεν το κρύβουν. Ο λόγος για τον Ταύρο, τον Καρκίνο και τον Ιχθύ.

Τα ζώδια που θέλουν να έχουν πάντα την προσοχή

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα πολύ δυναμικό ζώδιο που πράττει σύμφωνα με τη λογική και γνωρίζει πάντα ή σχεδόν πάντα τι και πώς το θέλει. Ενώ, λοιπόν, στη σχέση του είναι πολύ συνειδητοποιημένος για όσα συμβαίνουν, όταν χάνει την προσοχή από τον σύντροφό του – έστω και για λίγο – βυθίζεται στις σκέψεις και ψάχνει να βρει τους λόγους που μπορεί αυτό να έγινε. Στην πραγματικότητα, απλώς έτυχε.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει πολλές ευαισθησίες και όταν νιώθει πως ο σύντροφός του δεν τον νοιάζεται ή δεν τον περιποιείται ή δεν ενδιαφέρεται για εκείνον, ενοχλείται, ταράζεται και αρκετές φορές ξεσπά, είτε κάνοντας παράπονα είτε ζητώντας έντονα τον λόγο. Ο Καρκίνος θέλει να έχει πάντοτε όλη την προσοχή από τον σύντροφό του και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς τη στιγμή που δεν θα του δώσεις σημασία, θα πλάσει ένα εκατομμύριο σενάρια στο μυαλό του για το τι μπορεί να έχει συμβεί και έχεις αυτή τη συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτεί ότι ίσως έτυχε ή ότι σε απασχολεί κάτι με τη δουλειά ή ότι θέλεις να δεις τους φίλους σου. Θα στενοχωρηθεί πριν καλά καλά μοιραστεί μαζί σου τι σκέφτεται κι όταν τελικά το κάνει, η θλίψη του θα έχει εξελιχθεί σε νεύρα, διότι θέλει να έχει συνεχώς την προσοχή σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.