ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Μαΐου: Τα 3 ζώδια που θα ωφεληθούν από το «Φεγγάρι των Λουλουδιών»


JTeam

23 Μαΐου 2024

Πανσέληνος Μαΐου: Τα 3 ζώδια που θα ωφεληθούν από το «Φεγγάρι των Λουλουδιών»
Freepik
Στις 23 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Τοξότη

Η Πανσέληνος του Μαΐου ή αλλιώς το «Φεγγάρι των Λουλουδιών», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 23 Μαΐου στον Τοξότη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα επηρεάσει και τα 12 ζώδια. Ωστόσο, 3 από αυτά θα είναι τα πιο τυχερά, καθώς το ολόγιομο φεγγάρι θα φέρει θετικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.

Απόψε, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα εντυπωσιακό θέαμα που θα φωτίσει τον ουρανό. Σύμφωνα με το «Live Science», το φεγγάρι θα ανατείλει κοντά σε ένα κόκκινο υπεργίγαντα αστέρα, τον Αντάρη (Antares), ο οποίος θα είναι επίσης ορατός τόσο σήμερα όσο και αύριο. Το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» θα αποτελέσει βάση για νέα ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σχέσεις μας.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την Πανσέληνο του Μαΐου

Ταύρος

Η Πανσέληνος σε ωθεί να επανεξετάσεις γεγονότα της ζωής σου, τα οποία σκέφτεσαι εδώ και καιρό ότι πρέπει να αλλάξουν. Η ενέργεια του «Φεγγαριού των Λουλουδιών» σε παρακινεί να φέρεις στο προσκήνιο τα προβλήματα που υπάρχουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Αυτή η απόφαση σε γεμίζει ικανοποίηση και ανακούφιση, ενώ νιώθεις υπερήφανη για τον εαυτό σου που κατάφερες να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Ζυγός

Αυτή η Πανσέληνος σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου στη ζωή του Ζυγού. Μοναδικές ευκαιρίες παρουσιάζονται στο διάβα του, παρακινώντας τον να βγει από τη ζώνη ασφαλείας του και να δοκιμάσει τις ικανότητές του. Η επιτυχία του είναι δεδομένη, αφού γνωρίζει πολύ καλά το κάθε βήμα του. Παράλληλα, θα δημιουργήσει σημαντικές διασυνδέσεις, που πρόκειται να τον ωφελήσουν στο άμεσο μέλλον.

Τοξότης

Αυτή και τις επόμενες ημέρες βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος. Η Πανσέληνος που λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου πρόκειται να σε ευνοήσει σε μεγάλο βαθμό, αφού είναι η στιγμή που θα πάρεις αποφάσεις που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Γι’ αυτό οφείλεις να είσαι προσεκτικός. Ο Τοξότης θα δει μια άνθιση στα επαγγελματικά του και τα οποιαδήποτε εμπόδια υπήρχαν στην πορεία του το προηγούμενο διάστημα απλώς θα εξαφανιστούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.