ΖΩΔΙΑ

Τα 2 ζώδια που δεν μπορούν να χαλαρώσουν ποτέ - ούτε στις καλοκαιρινές διακοπές


JTeam

17 Ιουλίου 2024

Τα 2 ζώδια που δεν μπορούν να χαλαρώσουν ποτέ - ούτε στις καλοκαιρινές διακοπές
Unsplash
Μπορεί να ανυπομονούν για τις διακοπές τους, όμως όταν έρθουν, δεν χαλαρώνουν

Καθώς βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού, όλο και περισσότερη λαχτάρα νιώθουμε για τη στιγμή που θα κλείσουμε τον υπολογιστή μας, θα ετοιμάσουμε βαλίτσες και θα ταξιδέψουμε στον προορισμό των διακοπών μας. Κάθε καλοκαίρι έχουμε την ευκαιρία για ξεκούραση, χαλάρωση και ανασυγκρότηση, κάνοντας το πιο ευχάριστο διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Κάποια ζώδια, ωστόσο, ενώ περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα φορέσουν τα μαγιό τους και θα βουτήξουν στη θάλασσα, όταν τελικά φτάσει εκείνη η στιγμή δεν καταφέρνουν να χαλαρώσουν στο έπακρο. Ο λόγος; Οι συνεχείς και ατέλειωτες σκέψεις τους, που δεν αφήνουν το μυαλό τους να ηρεμήσει και κατ’ επέκταση να μπει σε mood διακοπών. Ποια είναι αυτά τα 2 ζώδια; Ο Κριός και ο Τοξότης.

Τα ζώδια που δεν ξεκουράζονται στις διακοπές τους

  • Κριός

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο υπεύθυνα ζώδια του κύκλου. Μπορεί να βρίσκεται σε περίοδο διακοπών, όμως στο πίσω - και μερικές φορές στο μπροστά - μέρος του μυαλού του σκέφτεται τη δουλειά που έχει αφήσει στο γραφείο ή όσα θέλει να πετύχει από τη νέα σεζόν. Η ανησυχία και το άγχος για τη δουλειά δεν του επιτρέπουν να χαρεί τις διακοπές του και να κάνει μια ανάπαυλα από την ένταση της γνώριμης καθημερινότητας. Θέλοντας, λοιπόν, να περιορίσει αυτές τις σκέψεις, θα ανοίξει το λάπτοπ του στην παραλία ή θα αρχίσει τα επαγγελματικά τηλεφωνήματα. Κριέ, η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Απόλαυσε τις διακοπές σου σήμερα, γιατί δεν θα είσαι για πάντα στο νησί, φορώντας το μαγιό σου.

  • Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα πολύ δραστήριο ζώδιο και η περίοδος των διακοπών πολλές φορές τον τρομάζει, γιατί ακριβώς δεν έχει να κάνει τίποτα. Το πρόγραμμα ύπνος, θάλασσα, φαγητό και πάλι από την αρχή, μπορεί πρακτικά να τον χαλαρώσει, όμως στο τέλος της ημέρας θα νιώθει άπραγος, διότι ακόμα και στις διακοπές θέλει να είναι σε εγρήγορση. Δεν είναι ότι δεν θα περάσει καλά, απλώς θα βγει εντελώς από τους ρυθμούς του και θα σκέφτεται συνεχώς ότι κάνει πρέπει να κάνει με αποτέλεσμα να μην ξεκουραστεί όσο θα μπορούσε. Μια καινούργια δραστηριότητα σίγουρα θα τον βοηθήσει να εκτονώσει την έντασή του, να γεμίσει τον χρόνο σου και να ασχοληθεί με κάτι δημιουργικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.