ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και χρήματα: Τα 3 ζώδια που πρέπει να βάλουν «φρένο» στα έξοδα μέχρι το τέλος του 2024


JTeam

11 Ιουλίου 2024

Ζώδια και χρήματα: Τα 3 ζώδια που πρέπει να βάλουν «φρένο» στα έξοδα μέχρι το τέλος του 2024
Freepik
Αυτά τα ζώδια θα πρέπει να κρατήσουν τα οικονομικά τους υπό έλεγχο

Το κομμάτι των οικονομικών μας απασχολεί όλους. Αυτή η χρονιά - βρισκόμαστε ήδη στον Ιούλιο - για άλλα ζώδια είναι επικερδής ενώ άλλα έχουν δυσκολευτεί αρκετά. Κάποια καταφέρνουν να μείνουν εντός budget κάθε μήνα που περνάει, ενώ άλλα καλούνται να περάσουν με ελάχιστα χρήματα μέχρι τον επόμενο μισθό, αφού δεν φημίζονται για τις ικανότητές τους στην οικονομική διαχείριση.

Σύμφωνα με την αστρολογία, η κίνηση των πλανητών στον γενέθλιο χάρτη του εκάστοτε ανθρώπου μπορεί να προκαλέσει αρνητική ενέργεια και κατ’ επέκταση να φέρει οικονομικές δυσκολίες. Απρόσμενες αλλαγές στο εισόδημα, ξαφνικά έξοδα, επιπλέον υποχρεώσεις είναι κάποιοι από τους λόγους που μπορεί το budget του μήνα να μην είναι αρκετό. Μέσα από αυτή τη συνθήκη, αυτά τα ζώδια πρέπει να μάθουν να είναι προσεχτικά με τις δαπάνες και να κάνουν αποταμίευση.

Ο λόγος για τον Κριό, τον Λέοντα και τον Υδροχόο.

Τα ζώδια που πρέπει να μάθουν τι εστί αποταμίευση μέσα στο 2024

  • Κριός

Ο Ουρανός, ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών, θα περάσει από τον Κριό το επόμενο διάστημα, υπενθυμίζοντάς του πως δεν είναι ώρα για περιττές δαπάνες και επενδύσεις. Η οικονομική αστάθεια είναι ιδιαίτερα ενοχλητική, συνεπώς πρέπει να προσέξεις, αν δεν θέλεις να βρεθείς με δεκάδες παράθυρα ανοιχτά. Βάλε στη ζωή σου την αποταμίευση και προσπάθησε να διαχειριστείς τα χρήματά σου με πιο ώριμο τρόπο. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις όλα τα φλοράλ φορέματα που είδες στις εκπτώσεις. Κι επειδή τα απροσδόκητα έξοδα είναι και τα πιο οδυνηρά, φτιάξε έναν προϋπολογισμό, προκειμένου να είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις τυχόν ατυχίες.

  • Λέων

Φέτος, ο Κρόνος βρίσκεται στον 8ο οίκο του Λέοντα, γεγονός που σημαίνει ότι ελέγχει τα οικονομικά του. Μπορεί να μην είναι ειδικός στην οικονομική διαχείριση, όμως είναι σημαντικό να ενημερώνεται και να επιβλέπει ότι συμβαίνει γύρω του και σχετίζεται με την τσέπη του, ώστε να αποφύγει περιττά έξοδα. Αυτή τη χρονιά, καλό θα ήταν να αποφύγει να αναλάβει νέα χρέη, όπως η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου, και να προσπαθήσει να βάλει σε τάξη τις ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητες. Ένας προϋπολογισμός θα βοηθήσει να κρατηθεί μια ισορροπία.

  • Υδροχόος

Ο Κρόνος, που έχει μπει στο ζώδιό σου, σε καλεί να επανεξετάσεις τις μηνιαίες δαπάνες και να βάλεις ένα όριο στον εαυτό σου. Αυτή η διαδικασία ίσως να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος των εξόδων που κάνεις κάθε μήνα και να σου υπενθυμίσει πως αν συμβεί κάτι απρόσμενο, δεν θα έχεις το budget να το τακτοποιήσεις. Όσο χαρούμενο κι αν σε κάνουν οι αγορές, όταν νιώθεις ότι υπάρχει οικονομική ασφάλεια από πίσω, μπορείς να κινηθείς καλύτερα. Και μπορεί μέχρι το τέλος του 2024 τα οικονομικά σου να περάσουν από σαράντα κύματα, ωστόσο το 2025 θα είναι η χρονιά σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.