ΖΩΔΙΑ

Σε αυτά τα τρία ζώδια, η διαίσθηση λειτουργεί στο «κόκκινο» - Καταλαβαίνουν τα πάντα χωρίς να πεις τίποτα


JTeam

18 Ιουλίου 2024

Σε αυτά τα τρία ζώδια, η διαίσθηση λειτουργεί στο «κόκκινο» - Καταλαβαίνουν τα πάντα χωρίς να πεις τίποτα
Freepik
Αυτά τα ζώδια μπορούν πάντα να καταλάβουν τι έχει συμβεί

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που τείνουν να καταλαβαίνουν πράγματα και να αντλούν πληροφορίες με βάση τη διαίσθησή τους. Όσο αναπτυγμένη κι αν είναι η λογική ή οι αισθήσεις τους, εκείνοι επιλέγουν να συμβουλευτούν αυτή και συνήθως πράττουν σωστά. Αυτή η ξεχωριστή ικανότητά τους τις πλείστες φορές λειτουργεί σαν σύμμαχος στη ζωή τους, διότι είναι υποψιασμένοι για το τι πρόκειται να ακούσουν κι έτσι προετοιμάζονται καταλλήλως.

Στον κόσμο της αστρολογίας, τα ζώδια που έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση είναι τρία: Ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Σκορπιός. Αναμφισβήτητα, βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση κάθε φορά, ενώ αποτελούν τους καλύτερους φίλους, αφού αντιλαμβάνονται όσα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί τους χωρίς να πούμε πολλά. Δεν είναι ότι το κάνουν επιτηδευμένα, απλώς το ‘χουν.

Τα ζώδια που γνωρίζουν τα πάντα

  • Ταύρος

Ο Ταύρος και η λογική είναι ένα και το αυτό. Η λογική και η υπομονή αποτελούν δύο από τις λέξεις που θα μπορούσαν να γραφτούν δίπλα σε έναν Ταύρο κι όχι άδικα. Σε κάθε ζήτημα που προκύπτει, είναι ο άνθρωπος που έχει την πιο ρεαλιστική ματιά και εκφράζει με ειλικρίνεια τη θέση του - όσο σκληρή κι αν είναι. Αυτή η ικανότητα προκύπτει από το γεγονός ότι διαθέτει έντονη διαίσθηση κι έτσι συνήθως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά.

  • Παρθένος

Αν έπρεπε να τοποθετήσουμε μια λέξη δίπλα από τον Παρθένο, αυτή θα ήταν υπερανάλυση. Αυτό το ζώδιο είναι ιδιαίτερα σχολαστικό, παρατηρητικό και δίκαιο. Η διαίσθησή του δεν τον έχει προδώσει ποτέ και αυτός είναι και ο λόγος που πάντοτε τη λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του. Ο Παρθένος καταλαβαίνει πολλά, όμως επιλέγει να μην πει τίποτα. Συνήθως, χρησιμοποιεί αυτό το χάρισμα σε περιπτώσεις «έκτακτης ανάγκης» για να προστατέψει τον εαυτό του.

  • Σκορπιός

Ο Σκορπιός φημίζεται για τη διαίσθησή του. Ένα και μόνο βλέμμα αρκεί για να αντλήσει πληροφορίες - ακόμα κι αν ο πομπός προσπαθήσει να τις καλύψει. Η αρνητική ενέργεια χτυπάει σαν καμπανάκι στα αυτιά του. Πάντα γνωρίζει πολλά περισσότερα απ’ όσα λέει και αυτή είναι η δύναμή του. Ο Σκορπιός μπορεί να καταλάβει πότε λες αλήθεια και πότε ψέματα, ωστόσο θα σεβαστεί τα λόγια σου και δεν θα σε «αδειάσει». Αυτό το χάρισμα λειτουργεί σαν μια εσωτερική δύναμη που τον οδηγεί πάντα στην αλήθεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.