ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και ανακατατάξεις: Η Σελήνη στους Ιχθύες προκαλεί σύγχυση σε αυτά τα 3 ζώδια σήμερα


JTeam

25 Ιουλίου 2024

Ζώδια και ανακατατάξεις: Η Σελήνη στους Ιχθύες προκαλεί σύγχυση σε αυτά τα 3 ζώδια σήμερα
Unsplash
Η ημέρα δεν θα κυλήσει ομαλά γι’ αυτά τα ζώδια

Η Σελήνη θα βρίσκεται για τελευταία ημέρα στους Ιχθύες και αυτό μπορεί από τη μία να φέρνει ανακούφιση, ωστόσο δε σημαίνει πως θα μας αφήσει ανεπηρέαστους. Γενικότερα, μία σύγχυση θα επικρατεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και πλήθος σκέψεων θα κατακλύσει το μυαλό μας.

Τα συναισθήματά μας βρίσκονται στο επίκεντρο, ωστόσο οι έντονες και γρήγορες εναλλαγές τους μας απομακρύνουν από τη ζώνη ασφαλείας μας. Και μπορεί για κάποια ζώδια η ημέρα να κυλήσει ομαλά, όμως κάποια άλλα θα χρειαστεί να αναμετρηθούν με τις δυνάμεις τους και να παραμείνουν ψύχραιμα. Ο λόγος για τον Κριό, τον Σκορπιό και τον Ιχθύ.

Τα ζώδια που θα έχουν μια περίεργη ημέρα

Κριός

Η διάθεση είναι κάπως πεσμένη σήμερα και εσύ χάνεσαι στις ατέλειωτες σκέψεις σου. Μπορεί τα πράγματα να μην ήρθαν όπως ακριβώς τα ήθελες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βάλεις κάτω και να περάσεις όλο το εικοσιτετράωρο στο κρεβάτι σου. Τα οικονομικά θέματα που έχουν προκύψει θα σε απασχολήσουν για λίγο καιρό ακόμη χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα βρεθεί/βρεις λύση.

Σκορπιός

Τη σημερινή ημέρα έρχεται στο επίκεντρο της σκέψης σου η προσωπική ζωή σου. Μία διαφωνία, ένας διαπληκτισμός ή απλώς η συνειδητοποίηση ότι θέλετε άλλα πράγματα έρχονται να σε ταρακουνήσουν και να σε ωθήσουν να σκεφτείς τα πράγματα διαφορετικά. Μικρά περιστατικά μπορούν να προκαλέσουν τον θυμό σου. Μην δίνεις σε όλα τόση αξία.

Ιχθύς

Μπορεί η απόφαση να ασχοληθείς με τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες να γυροφέρνει στο μυαλό σου, όμως ακόμα δεν το έχεις καταφέρει. Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει πιο ευάλωτο, συνεπώς δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Οι σκέψεις για τη δουλειά και τα οικονομικά σου περνούν σε πρώτο πλάνο, ωστόσο ένα τηλεφώνημα μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.