ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: 3 πράγματα που πρέπει να κανονίσεις τώρα που πέρασε 


JTeam

3 Σεπτεμβρίου 2024

adventure-blue-sky-cape-town-920038.jpg
Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή τελείωσε στις 28/8! Τώρα που οι ενέργειες ομαλοποιούνται σταδιακά, το ερώτημα είναι πώς θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτή τη νέα εποχή. 

Το τέλος του ανάδρομου Ερμή είναι μια σημαντική περίοδος! Ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε στις 28 Αυγούστου και αναμένεται να επιστρέψει σε ανάδρομη πορεία ξανά στις 28 Νοεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι επιτέλους, κάποια πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα, ειδικά στην αμοιβαία επικοινωνία. Θα εκφράζεσαι πιο εύκολα και το μήνυμά θα λαμβάνεται σε καλύτερες συχνότητες απ' ότι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Την περίοδο του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να ένιωθες άβολα και τα πράγματα δεν κινούνταν προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Μπορεί να είδες τη σχέση σου να επηρεάζεται, να ένιωθες μια σύγχυση και μια αβεβαιότητα.

Αυτό τώρα θα εξαφανιστεί σταδιακά. Αλλά να θυμάσαι ότι η περίοδος που ακολουθεί την ανάδρομη σκιά έχει διάρκεια και μετά το πέρας της. Ο Ερμής θα βγει από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του στις 11/09/2024. Οπότε μέχρι τότε συνέχισε να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου και μην περιμένεις μαγικές αλλαγές από τη μια μέρα στην άλλη. Άλλωστε οι μεγάλες αλλαγές απαιτούν χρόνο και υπομονή, σωστά;

Ας δούμε 3 πράγματα που είναι καλό να κάνεις αυτή τη στιγμή.

1. Βελτίωσε την επικοινωνία
Οι ενέργειες ήταν πολύ τεταμένες τον τελευταίο καιρό, ειδικά στο επικοινωνιακό μέτωπο. Τώρα είναι η ώρα για ήρεμες, ειλικρινείς συζητήσεις και ακόμη και για κάποια “συγγνώμη” όπου έχουν προκύψει συγκρούσεις.
Εξέφρασε ήρεμα τη δική σου πλευρά και τα συναισθήματά σου και επέτρεψε στους άλλους να εκφράσουν τις ανάγκες τους. Προσπάθησε να τα κατανοήσεις και να τα αποδεχτείς.

2. Οργάνωσε το σπίτι και τη διατροφή σου
Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανακαινίσεις, να ανανεώσεις με μικρές πινελιές ή να καθαρίσεις το σπίτι σου. Δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου θα περνάς εκεί τις μέρες σου με χαρά και ηρεμία. Μερικές φορές δεν χρειάζονται πολλά για να φέρεις νέα ενέργεια στο σπίτι σου.

Εάν είχες παρατηρήσει επίσης ότι τσιμπολογούσες πολύ τις τελευταίες εβδομάδες, τώρα είναι καιρός να αλλάξεις τη διατροφή σου. Μείωσε τη ζάχαρη, την καφεΐνη και το αλκοόλ και προσθέστε μερικά απαραίτητα συμπληρώματα και τροφές πλούσιες σε βιταμίνες.

3. Να έχεις αυτοπεποίθηση
Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, δεν ήταν καλή ιδέα να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες, συμβόλαια ή να αγοράσεις πολύτιμα πράγματα γιατί κάτι μπορεί να πήγαινε στραβά.

Αν ανέβαλες λοιπόν, τη λήψη αποφάσεων τις τελευταίες εβδομάδες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις πάρεις. Υπόγραψε με θάρρος σημαντικά έγγραφα, προχώρα σε νέες συνεργασίες, αποφάσισε μια αλλαγή καριέρας, κάνε αλλαγές χωρίς ενδοιασμούς, ή αγόρασε κάτι πολύτιμο και δεν θα το μετανιώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.