ΖΩΔΙΑ

Ζώδια (18/9): Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

17 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδια (18/9): Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (18/09) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα είναι ενεργή και λειτουργεί με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να σας φανερώνεται αυτή τη περίοδο μια κατάσταση μέσω της οποίας θα μπορέσετε να βρείτε μεγαλύτερο νόημα ή/και το όραμα που ψάχνετε.

Η άλλη είναι να μπείτε σε μια διαδικασία περισσότερο ονειρική η οποία ενδέχεται μελλοντικά να είναι δύσκολο να διαχειριστείτε γιατί δεν είναι όπως την βλέπατε αρχικά. Ανεξάρτητα τι από τα δύο θα λειτουργήσει στο προσωπικό σας σενάριο είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο στόχος της συγκεκριμένης έκλειψης είναι να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τι δεν είναι πια χρήσιμο στη ζωή σας και θα πρέπει να απομακρυνθεί.

Επίσης, ποιο είναι εκείνο στο οποίο θα πρέπει να προσανατολιστείτε και έχει τα εφόδια και τις βάσεις να επεκταθεί. Βάλτε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά και αναλύστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας φέρνει σε επαφή με την αποτελεσματικότητα των δράσεών σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας βοηθά αυτές τις ημέρες να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και ομάδες μέσα από τις οποίες θα μπορέσετε να αναπτύξετε κάτι που σας ενδιαφέρει να κάνετε άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας βοηθά να βρείτε μια καλή ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε αφορά συναισθηματικά είτε υλικά ζητήματα φέρνει στην επιφάνεια η Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας επηρεάζει άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, η συγκεκριμένη Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων δεν θα λέγαμε πως είναι η πιο βατή και διαχειρίσιμη μιας και σας επηρεάζει έντονα και σε διάφορους τομείς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, μια πολύ χρήσιμη ιδιότητα με την οποία θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα οφέλη της συγκεκριμένης Πανσελήνου-έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι η δεκτικότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων θα λειτουργήσει ευνοϊκά αν μείνετε συγκεντρωμένη/ος και αφοσιωμένη/ος σε κάτι που αντικειμενικά μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και εν μέσω εμποδίων ή καθυστερήσεων. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, με την Πανσέληνο-έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων τα πράγματα μπορεί να δείχνουν λίγο διαφορετικά από ότι περιμένατε ή νέα στοιχεία να σας παροτρύνουν να ακολουθήσετε διαφορετική διαδρομή από αυτή που είχατε θέσει εξαρχής. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας επηρεάζει με ποικίλους τρόπους μιας και συνδέεστε άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS