ΖΩΔΙΑ

Ηλιακή έκλειψη Οκτωβρίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα βιώσουν μια ολική αναγέννηση


JTeam

1 Οκτωβρίου 2024

Ηλιακή έκλειψη Οκτωβρίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα βιώσουν μια ολική αναγέννηση
Unsplash
Ο Οκτώβριος ξεκινά με μια ηλιακή έκλειψη, η οποία θα επηρεάσει άμεσα αυτά τα 3 ζώδια

Η ηλιακή έκλειψη Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη ημέρα του μήνα, ενώ συγχρόνως θα έχουμε τη δημιουργία Νέας Σελήνης στον Ζυγό. Τρία από τα ζώδια του κύκλου θα επηρεαστούν άμεσα από αυτές τις ενέργειες, λαμβάνοντας καθοριστικές αποφάσεις, κλείνοντας κεφάλαια και ανοίγοντας καινούργια πιο φωτεινά.

Αυτά τα ζώδια βρίσκονταν καιρό σε μια μεταβατική περίοδο, ωστόσο δεν τολμούσαν να προσπαθήσουν για τα όνειρά τους. Η φάση της αδράνειας τερματίζεται, προχωρούν μπροστά με δυναμικότητα και είναι ένα βήμα πριν από την ολική αναγέννηση.

Η ηλιακή έκλειψη φέρνει αλλαγές, οι οποίες κατά κάποιον τρόπο έπρεπε να έρθουν και να φέρουν έναν άλλον αέρα στη ζωή μας. Πλέον, τα πράγματα κινούνται σε άλλη τροχιά. Ποια ζώδια ανήκουν σε αυτή την κατηγορία; Ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως.

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν από την ηλιακή έκλειψη Οκτωβρίου

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το μοναδικό ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, οπότε οι εκλείψεις θα το επηρεάζουν πάντα. Αυτή την περίοδο της ζωής του, ίσως έφτασε η στιγμή να αναλογιστεί τη μέχρι τώρα πορεία του, να αποδεσμευτεί από καταστάσεις του παρελθόντος, να εγκαταλείψει μακροχρόνιες πεποιθήσεις και να κοιτάξει με ένα διαφορετικό βλέμμα το μέλλον που ανοίγεται μπροστά του. Αυτές τις ημέρες, απόφυγε τις διενέξεις και τις εντάσεις, κράτησε ουδέτερη στάση, προστατεύοντας την ψυχική υγεία σου. Ακόμα και αυτή η αλλαγή θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τα σφάλματα του παρελθόντος. Ο Καρκίνος είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Ζυγός

Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου θα επηρεάσει πολύ άμεσα τον Ζυγό, καθώς θα βιώσει καθοριστικές αλλαγές στον εσωτερικό και εξωτερικό κόσμο του. Αναθεωρεί για απόψεις, διευρύνει τα όριά του, επεξεργάζεται τον τρόπο σκέψης και αμφισβητεί όσα θεωρούσε δεδομένα. Ο Ζυγός προσπαθεί να ανακαλύψει μία άλλη εκδοχή του εαυτού του, αναζητώντας την αυθεντικότητα του χαρακτήρα του. Αλλάζει εντελώς νοοτροπία και εστιάζει στην προσωπική εξέλιξη και στη βελτίωση του εαυτού του σε όλα τα επίπεδα. Από αύριο ανοίγει ένας νέος κύκλος ζωής.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα έχει μία έντονη εβδομάδα, καθώς η έκλειψη Οκτωβρίου θα τον επηρεάσει ψυχολογία, βάζοντάς τον σε καινούργια μονοπάτια. Συναισθήματα που είχε καταφέρει να στριμώξει μέσα του, έρχονται στην επιφάνεια εξωετερικεύοντας όσα και ό,τι τον ενοχλεί. Ο Αιγόκερως θα κινηθεί βάση συναισθήματος, ωστόσο πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός μην χάσει το μέτρο του και βρεθεί στην απέναντι πλευρά. Όλη αυτή η ανασύνταξη πρόκειται να τον ωφελήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αφού - επιτέλους - παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, παύοντας να είναι παρατηρητής της ίδιας της ζωής του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS