«EMPOWERING WOMEN BY JENNY.GR»: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο Workshop αφιερωμένο στις γυναίκες από το jenny.gr


1 Οκτωβρίου 2019

«EMPOWERING WOMEN BY JENNY.GR»: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο Workshop αφιερωμένο στις γυναίκες από το jenny.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού και το jenny.gr διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το 1ο workshop με τίτλο «Empowering Women» αφιερωμένο στην γυναικεία ενδυνάμωση και την τόνωση της αυτοπεποίθησης, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο KTHMA AΡΙΣΤΗ.

Το Empowering Women by Jenny.gr ήταν ένα all day workshop ολιστικής προσέγγισης με κορυφαία πρόσωπα ειδικευμένα στο empowerment ώστε να μας βοηθήσουν να βρούμε τον εαυτό μας και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη καθημερινότητα για εμάς και τους γύρω μας. Οι πάνω από 200 κυρίες που παρακολούθησαν συνολικά το workshop έφυγαν γεμάτες νέες εμπειρίες, σκέψεις και θέτοντας νέους στόχους για τους εαυτούς τους.

H μέρα ξεκίνησε με την Παρασκευή Μπαγιάστα και ένα session διαλογισμού – καθαρισμού των ενεργειακών μας κέντρων με κύματα Θήτα, που ενθουσίασε το κοινό.

jenny.gr

Από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 στο kids corner, παιδαγωγοί από τα Mothercare & το early learning centre απασχόλησαν τα παιδιά με δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια που έκαναν την μάθηση διασκέδαση αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους μικρούς μας φίλους.

jenny.gr

Έπειτα ο Γιώργος Κανελλόπουλος με την Γεωργία Σταύρου όπου έκανε την αστρολογική ανάλυση και τον Πάνο Μαβιτζή που έκανε την ψυχολογική ανάλυση, ολοκλήρωσαν το session με τίτλο Αστρικό Ψυχόγραμμα - Η εξέλιξη της αστρολογίας μέσω της ψυχολογίας. Το σεμινάριο ήταν μια βιωματική παρουσίαση του Αστρικού Ψυχογράμματος, μιας καινοτόμου μεθόδου, η οποία συνδυάζει την αστρολογία με την ψυχολογία. Μέσα από πρακτικά παραδείγματα βασισμένα στις πλανητικές διελεύσεις της περιόδου 2019 - 2020, αποκάλυψαν πώς μια πλανητική επιρροή μπορεί κάποιους να τους επηρεάσει ευνοικά ενώ άλλους δυσμενώς, ανάλογα με την ψυχοσύνθεσή τους.

jenny.gr

Στην συνέχεια η πλαστικός χειρουργός του γνωστού κέντρου Kosmesis, Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου μιλήσε για τις αισθητικές παρεμβάσεις και τον ρόλο των social media στην εικόνα των γυναικών σήμερα, ένα θέμα που φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο κοινό.

jenny.gr

‘Επειτα ο Στέλιος Παρλιάρος έκανε τις δικές του γλυκές αλχημείες παρέα με τον πρωταθλητή κολύμβησης Δημήτρη Κουλούρη και φυσικά  μαζί με την Arla Foods και το Lurpak μοιράζοντας γευστικές απολαύσεις στους παρευρισκόμενους.

jenny.gr
jenny.gr

Το επόμενο session Αυτοφροντίδα: Ο πυρήνας της δύναμής σου από τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, Coaching & Mentoring for Physical and Emotional well - being, γνωστό για την ολιστική του προσέγγιση για την προσωπική μας εξέλιξη και ανάπτυξη, ενσωματώνοντας την φιλοσοφία της Γιόγκα, της Αγιουρβέδα και της δυτικής ψυχολογία, μας ταξίδεψε σε όλο το φάσμα της ευεξίας.

jenny.gr

Ακολούθησε ο Σωτήρης Λάμπρου, Senior Makeup Artist της Βobbi Brown και η Ελένη Πηλίνη, Education Manager της Bobbi Brown, με το workshop “Confident Beauty: Χρήσιμα και εύκολα MakeUp Tips” όπου εφάρμοσαν τεχνικές makeup on stage ώστε η κάθε γυναίκα να νιώθει confident στην καθημερινότητά της και έλυσαν απορίες του κοινού. Σκοπός του workshop ήταν να νιώθει η κάθε γυναίκα περισσότερη αυτοπεποίθηση χωρίς να αλλάξει αυτό που είναι και να αναδείξει τον καλύτερό της εαυτό μέσα από τη μοναδικότητά της, σύμφωνα με την καμπάνια Confident Beauty της BOBBI BROWN

jenny.gr

Έπειτα ο υπνοθεραπευτής Νάσος Κομιανός μίλησε για το πως μια χειραφετημένη γυναίκα μπορεί να αποφεύγει τον ευνουχισμό του συντρόφου της και έδωσε ιδιαίτερο τόνο στην παρουσίαση.

jenny.gr

Η Χρυσούλα Γκούσκου, Φαρμακοποιός και Quality & Training manager της FREZYDERM έδωσε συμβουλές φροντίδας και τα κατάλληλα βήματα περιποίησης του δέρματος και έδειξε πώς να ενεργοποιήσουμε τους μηχανισμούς του για να διατηρήσει τη νεανική και φρέσκια του όψη και πώς τελικά ένα υγιές δέρμα μπορεί να μας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

jenny.gr

Η Well-being Expert Αναστασία Γιαννάκη έδειξε στο κοινό «Πειράματα Ευτυχίας». Μέσα από τα «Πειράματα Ευτυχίας» κάναμε το στρες φίλο μας, μπήκαμε ενεργά στην διαδικασία αυτοβελτίωσης, και ενισχύσαμε την υγεία μας βελτιώνοντας την σχέση τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους γύρω μας.

jenny.gr

Η ημέρα έφτασε προς το τέλος της με την ομιλία της ψυχολόγου – ψυχοθεραπεύτριας Σοφίας Αντύπα όπου μίλησε για ένα θέμα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες, την μητρότητα, με τίτλο «Δεν υπάρχει τέλεια μαμά». Η συζήτηση αφορούσε όλες τις μαμάδες και μη, και κινήθηκε γύρω από τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να εχει σήμερα η γυναίκα, τις δυσκολίες που προκύπτουν από αυτό και πως γίνεται η απενεχοποίηση του ρόλου.

jenny.gr

Τέλος η Έλενα Μπαρμπαλιά & η Ευγενία Κοκκάλα-Μελά μοιράστηκαν με το κοινό μια πολύ ενδιαφέρουσα Bιωματική Ομιλία: Ζώντας με τις ημικρανίες και δέχτηκαν πολλαπλές ερωτήσεις γύρω από το θέμα.

jenny.gr

Οι καλεσμένοι γεύτηκαν τη νέα Heineken 0.0, την πρώτη μπίρα χωρίς αλκοόλ στην Ελλάδα που παράγεται με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ, πετυχαίνοντας έτσι ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα! Η τέλεια ισορροπημένη γεύση με φρουτώδεις νότες και απαλό σώμα βύνης, σε συνδυασμό με τα φυσικά συστατικά από τα οποία παρασκευάζεται, καθιστούν την Heineken 0.0. την ιδανική δροσιστική επιλογή για κάθε περίσταση χωρίς τις συνέπειες του αλκοόλ και χωρίς να συμβιβάζεσαι σε επίπεδο απόλαυσης.

jenny.gr

Η ημέρα κύλησε ευχάριστα για όλες τις γυναίκες που ένωσαν τις δυνάμεις τους, αντάλλαξαν απόψεις, εκτέθηκαν σε ενδιαφέροντα θέματα και φυσικά ενδυναμώθηκαν μέσα από τις πολλαπλές πληροφορίες και τη θετική ενέργεια.

#EmpoweringWomenbyJennygr

jenny.gr

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα άπο το πρώτο  Workshop «Εmpoweringwomenbyjenny.gr»: