Τα 3 ζώδια που θεωρούν τους άλλους δεδομένους


17 Μαρτίου 2020

Τα 3 ζώδια που θεωρούν τους άλλους δεδομένους

 

Το να θεωρούμε δεδομένους τους γύρω μας δεν είναι πάντα και απαραίτητα κακό.

Το να θεωρούμε δεδομένη την αγάπη των ανθρώπων μας, και να τους επιτρέπουμε να νιώσουν και εκείνοι ότι η δική μας αγάπη είναι δεδομένη είναι ένα σημαντικό μέρος των κοντινών σχέσεων. Ποια ζώδια θεωρούν τους άλλους δεδομένους;

Τοξότης

Είστε πάρα πολύ αφελείς και θέλετε πραγματικά να επιστευθείτε τους άλλους. Συχνά καταλήγετε να πιστεύετε σε ανθρώπους που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί σας, κι αυτό συμβαίνει επειδή έχετε δεδομένο το ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται καλοί. Εμπιστεύεστε εύκολα και συχνά οι άλλοι σας προδίδουν.

Ταύρος

Είστε αρκετά αισιόδοξοι και υποθέτετε ότι όλα είναι καλά, σε όποια κατάσταση κι αν βρεθείτε. Συχνά πιστεύετε ότι όλοι είναι με το μέρος σας, ενώ θεωρείτε δεδομένο ότι είστε μια υπέροχη προσθήκη σε αυτόν τον κόσμο κι ότι κανείς δε θέλει να σας πληγώσει. Θεωρείτε δεδομένο επίσης ότι όλοι θα δουν τα πράγματα με την δική σας οπτική.

Καρκίνος

Θεωρείτε τους άλλους δεδομένους γιατί υποθέτετε αυτόματα ότι όλοι συμφωνούν με την ιδέα σας και δείχνετε πόσο σας τρομοκρατεί όταν δεν το κάνουν. Κάνετε τους ανθρώπους μέρος της ζωής σας πιστεύοντας ότι όταν κάποιος γίνει "δικός σας" μπορείτε να κάνετε ο,τι θέλετε. Θωρείτε επίσης δεδομένη την υπομονή τους.