Ποια ζώδια γίνονται οι καλύτεροι πατεράδες;


The Jennettes

21 Ιουνίου 2020

Ποια ζώδια γίνονται οι καλύτεροι πατεράδες;

Δείτε ποιο ζώδιο είναι γεννημένο για να γίνει πατέρας:

Καρκίνος

Είστε πολύ τυχερές αν ο πατέρας των παιδιών σας είναι Καρκίνος, αφού μπορεί να ασχοληθεί σε όλα τα επίπεδα μαζί τους. Αν ξυπνήσει το βράδυ το παιδί, θα τρέξει εκείνος, θα το ταΐσει, θα το πλύνει και, καθώς θα μεγαλώνει, θα του κάνει μαθήματα ηθικής. Είναι οικογενειάρχης και θα του μεταδώσει τις αρχές που ο ίδιος πήρε από τη δική του οικογένεια. Είναι ένας παραδοσιακός πατέρας.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι υπόδειγμα πατέρα και δε θα εμπιστευτεί ποτέ το παιδί του σε baby-sitters! Είναι ιδιαίτερα υπεύθυνος σε σχέση με την ανατροφή του, ίσως μάλιστα περισσότερο κι από εσάς! Θα κάνει τα πάντα για να μεγαλώσει το παιδί του σωστά και χωρίς στερήσεις, είτε υλικές είτε συναισθηματικές. Πιστεύει στην ισότητα και μοιράζεται μαζί σας τις υποχρεώσεις μέσα στο σπίτι.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, με τον ερχομό του παιδιού, γίνεται ιδιαίτερα υπεύθυνος και προστατευτικός. Αλλάζει τις προτεραιότητές του όταν αποκτά παιδί και θα ασχοληθεί μαζί του με τις ώρες. Αν χρειαστεί θα ξενυχτήσει πλάι του και θα παίξει ενεργό ρόλο στην ανατροφή και στη διαπαιδαγώγησή του. Ανατρέπει όλη την κοσμοθεωρία του και βάζει στο κέντρο της τη φροντίδα της οικογένειάς του.