To κέρινο ομοίωμα της Meghan Markle απέκτησε baby bump μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης


The Jennettes

17 Φεβρουαρίου 2021

To κέρινο ομοίωμα της Meghan Markle απέκτησε baby bump μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου, το Madame Tussauds Sydney έκανε μία ανανέωση στο κέρινο ομοίωμα της μέλλουσας μαμάς.

Η κέρινη Δούκισσα του Sussex απέκτησε κοιλίτσα και φωτογραφήθηκε στον Ζωολογικό κήπο του Sydney. Στην φωτογράφηση το ομοίωμα φόρεσε ένα λεοπάρ φόρεμα εγκυμοσύνης και δεχόταν φιλιά στην κοιλιά της από τον Dot, ένα αξιολάτρευτο καγκουρό. Αναρτώντας μία φωτογραφία στο Instagram έγραψαν: «Συγχαρητήρια ξανά στον Harry, τη Meghan και στον προσεχώς μεγάλο αδερφό, Archie».


Το Sydney έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τον πρίγκιπα Harry , τη Meghan και τον γιο τους Archie, που θα γίνει 2 ετών στις 6 Μαΐου. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν την πρώτη τους εγκυμοσύνη πριν ξεκινήσουν την περιοδεία τους στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τα Fiji και την Tonga, τον Οκτώβριο του 2018 και έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά από αυτήν στο Sydney.

«Ειλικρινά δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο μέρος για να ανακοινώσουμε το μωρό που έρχεται», είπε ο Harry εκείνη τη μέρα και πρόσθεσε κοιτώντας τη Meghan: «Είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι». Κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής τους στο Admiralty House στο Sydney, το ζευγάρι δέχτηκε τα επίσημα πρώτα δώρα για το μωρό από τον Γενικό Κυβερνήτη Peter Cosgrove και τη σύζυγο του Lady Lynne Cosgrove.

«Είναι τόσο χαριτωμένα, είναι τα πρώτα μας δώρα για το μωρό!» αναφώνησε η Meghan όταν έλαβε ένα λούτρινο καγκουρό με το μωρό του και μικρές fleece Ugg μπότες.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr