CELEBRITIES

Meghan Markle: Η συγκινητική σύνδεση της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της με την πριγκίπισσα Diana


The Jennettes

16 Φεβρουαρίου 2021

Meghan Markle: Η συγκινητική σύνδεση της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της με την πριγκίπισσα Diana

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, διάλεξαν την πιο όμορφη και σημαδιακή ημέρα για να ανακοινώσουν την δεύτερη εγκυμοσύνη της Meghan Markle.

Άνθρωποι απ' όλον τον κόσμο ενθουσιάστηκαν όταν άκουσαν τα νέα ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle περιμένουν το δεύτερο μωρό τους. Την Κυριακή το βράδυ, ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού αποκάλυψε:  «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να γίνει μεγάλος αδερφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους».

Μαζί με την ανακοίνωση, το ζευγάρι μοιράστηκε ένα νέο ασπρόμαυρο πορτρέτο που αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Meghan. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φίλο τους, τον φωτογράφο Misan Harriman, και δείχνει το ευτυχισμένο ζευγάρι να κρατά τρυφερά την φουσκωμένη κοιλιά της Markle.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται αφότου η Meghan αποκάλυψε ότι υπέστη αποβολή τον περασμένο Ιούλιο. «Η απώλεια ενός παιδιού σημαίνει ότι φέρνει μια σχεδόν ανείπωτη θλίψη, την οποία βιώνουν πολλοί, αλλά μιλούν γι' αυτήν λίγοι», έγραψε η Markle σε ένα ειλικρινές και άρθρο των New York Times στις 25 Νοεμβρίου του προηγούμενου χρόνου.

Η ημερομηνία της ανακοίνωσης για το μωρό τους, η οποία έγινε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι εξαιρετικά ξεχωριστή, καθώς η πριγκίπισσα Diana είχε ανακοινώσει επίσημα ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της - τον Harry - τον Φεβρουάριο του 1984. Παρόλο που το Παλάτι έκανε την ανακοίνωση στις 13 Φεβρουαρίου, κατανεμήθηκε σε εφημερίδες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ένα πολυαναμενόμενο άγαλμα που θα τιμά την Diana πρόκειται να εγκατασταθεί την 1η Ιουλίου 2021 ενώ ο πρίγκιπας Wiliam και ο πρίγκιπας Harry έκαναν μια σπάνια κοινή δήλωση τον περασμένο Αύγουστο, ανακοινώνοντας ότι το άγαλμα θα στηθεί στον κήπο του πρώην σπιτιού της μητέρας τους, το παλάτι του Kensington και θα βοηθήσει τους ανθρώπους να «θυμούνται τη ζωή και την κληρονομιά της». 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.