Ποιο δώρο ταιριάζει στη δική σου μητέρα;


The Jennettes

7 Μαΐου 2021

Ποιο δώρο ταιριάζει στη δική σου μητέρα;

Tην Κυριακή 9 Μαΐου γιορτάζει το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή κάθε ανθρώπου. Είναι η γιορτή της μητέρας. Μάνα, μητέρα, μαμά, πόσο έχει εμπνεύσει η μόρφή της την παγκόσμια τέχνη και πεζογραφία.

Και ακόμα περισσότερο στη χώρα μας, όπου η παρουσία στης στην οικογένεια είναι ισχυρή. Ισχυρή όσο και ο δεσμός μαζί της, από το ξεκίνημα της ζωής μας και σε όλη την διάρκεια της. Φυσικά αυτό το τόσο σημαντικό πρόσωπο αξίζει το καλύτερο δώρο και αυτή την χρονιά, ακόμα και αν οι συνθήκες μας ανάγκασαν σε πολλές περιπτώσεις να μείνουμε μακριά της για να την προστατεύσουμε. Φέτος, λοιπόν, ακόμα περισσότερο θέλουμε να της κάνουμε την ωραιότερη έκπληξη.

jenny.gr

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο από ένα διαχρονικό κόσμημα PANDORA που θα φορά για πολλά χρόνια και θα θυμάται με χαμόγελο; Η νέα συλλογή είναι αφιερωμένη στην μητέρα και περιλαμβάνει τα πιο κομψά κι εντυπωσιακά σχέδια για κάθε γούστο. Λαμπερά δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, αλλά και αμέτρητα παιχνιδιάρικα σύμβολα για να δημιουργήσετε το τέλειο βραχιόλι ή μενταγιόν. Μικροσκοπικές καρδιές στολισμένες με πολύχρωμα κρύσταλλα και τριαντάφυλλα κλέβουν τις εντυπώσεις. Η λίστα με τα φανταστικά δώρα δεν σταματά. Πραγματοποιώντας αγορές από 129€ και άνω, η Pandora δίνει ΔΩΡΟ ένα υπέροχο, συλλεκτικό βραχιόλι με κούμπωμα καρδιά με φτερά και διακοσμημένο με τη χάραξη "Always by your side".

 

jenny.gr

Δεν ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε; Το quiz, που ετοιμάσαμε, θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο δώρο για τη δική σας μαμά.

Loading...