ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ CHARLOTTE

Η πριγκίπισσα Charlotte λέει ότι είναι 16 ετών και ξετρελαίνει το παλάτι με τις ατάκες της


The Jennettes

6 Μαΐου 2021

Η πριγκίπισσα Charlotte λέει ότι είναι 16 ετών και ξετρελαίνει το παλάτι με τις ατάκες της

Η κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, η Charlotte, έκλεισε πριν λίγες ημέρες τα έξι. H μικρούλα έχει πολλές φορές κάνει το Παλάτι να γελάσει στο παρελθόν με τις γκριμάτσες και τα νάζια της.

Ο πρίγκιπας William, που βρέθηκε χθες στο West Midlands, ανέφερε ότι η κόρη του, όταν την ρωτούν πόσο χρονών είναι, απαντά αφοπλιστικά, «16» και «μπορεί να κάνει ό,τι θέλει». Ο δούκας του Cambridge αποκάλυψε επίσης πως η σύζυγός του, Kate οργάνωσε ένα μικρό πάρτι στον κήπο για τα γενέθλια της κόρης τους την Κυριακή, προσκαλώντας «άλλη μία οικογένεια» για να γιορτάσει μαζί τους.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης, μόνο δύο οικογένειες μπορούν να συναντηθούν σε εξωτερικό χώρο.

O πρίγκιπας είπε ακόμα: «Δυστυχώς για την ίδια, προφανώς πέρυσι δεν της κάναμε πάρτι γενεθλίων λόγω του lockdown, αλλά φέτος είχαμε καλέσει άλλη μία οικογένεια. Έτσι τα περάσαμε. Δεν ήταν ακριβώς πάρτι, αλλά προσπαθήσαμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστικό».

Αργότερα, ο πρίγκιπας William αστειεύτηκε, λέγοντας πως «εάν την ρωτήσεις, λέει ότι είναι 16 ετών. Ή άλλοτε λέει "είμαι 6 τώρα, θα κάνω ό,τι θέλω". Τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα».

Απίστευτη!

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities