The Northman: Το επικό trailer με το ακόμη πιο εντυπωσιακό cast


Κλέλια Φατούρου

20 Δεκεμβρίου 2021

the-northman-trailer-02.jpg
Το πιο εντυπωσιακό trailer της τελευταίας δεκαετίας

Δύο χρόνια μετά την ταινία "The Lighthouse", ο Robert Eggers επιστρέφει με το Northman και ένα cast που μας κάνει να μετράμε αντίστροφα μέχρι τον Απρίλιο του 2022.

Alexander Skarsgard, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Anya Taylor Joy, Willem Dafoe και η τρομερή έκπληξη Bjork. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, μοιράζονται τον ρόλο του χαρακτήρα "the Slav Witch" και αυτό θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον.

Το επικό θρίλερ εκδίκησης εξερευνά το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας πρίγκιπας Viking προκειμένου να βρει δικαιοσύνη για τη δολοφονία του πατέρα του. Το Braveheart του 2022 ξεκίνησε γυρίσματα πριν δύο χρόνια, τα οποία αναγκάστηκαν να αναβληθούν εξαιτίας της πανδημίας.

Ο Eggers έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ισλανδό ποιητή και νοβελίστα Sjon, ενώ ο σπουδαίος σκηνοθέτης συναντά ξανά τον Dafoe, την Taylor-Joy, τον Ralph Ineson αλλά και τον κινηματογραφιστή Jarin Blaschke και την editor Louise Ford. Με την Anya εξάλλου ήταν φίλοι πολύ πριν συνεργαστούν και η ίδια δήλωσε περήφανη για αυτή την ταινία. «Νομίζω ότι θα παρουσιάσουμε στον κόσμο κάτι που δεν έχει ξαναδεί» μας υπόσχεται. «Ήξερα από την πρώτη μέρα ότι οι συνθήκες θα είναι δύσκολες και θα κρυώσουμε αλλά θα είναι φανταστικά». Αν κρίνουμε από τη μόνιμα θυμωμένη (και topless) εμφάνιση του Skarsgard, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

«Ο Alexander είναι ένα πραγματικό κτήνος στην ταινία. Υπάρχει μία σκηνή μάχης όπου ξεριζώνει τον λαιμό του εχθρού με τα δόντια του, ουρλιάζει στους θεούς και σκέφτεσαι, Θεέ μου δεν είναι ένας bodybuilder που το κάνει αυτό, αλλά ένας σοβαρός ηθοποιός. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει και νομίζω ότι θα δείτε ένα αριστούργημα», συμπλήρωσε ο συμπρωταγωνιστής του, Ralph Ineson. Μέχρι να έρθει ο Απρίλιος, θα μας κάνει παρέα το εντυπωσιακό trailer.