ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Έξυπνα tips που δεν γνωρίζετε για να μην ξεμείνετε από μπαταρία στο κινητό


JTeam

30 Ιανουαρίου 2022

Έξυπνα tips που δεν γνωρίζετε για να μην ξεμείνετε από μπαταρία στο κινητό
Έχετε ξεμείνει από μπαταρία στο κινητό; Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν

Πόσες φορές σας έχει τύχει να τελειώνει η μπαταρία σας τη στιγμή που δεν έπρεπε; Ας πούμε πολλές. Υπάρχουν μερικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για να μην ξεμείνετε από μπαταρία.

1. Βρείτε τις εφαρμογές που σου “τρώνε” την μπαταρία

Φορτίστε το κινητό σας και κάντε ένα test για τη μεγαλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας. Φορτίστε πλήρως το κινητό σας και στη συνέχεια όταν απομείνει 5%, πατήστε στα Settings - Device Settings - Battery ή Settings > General > Battery Usage. Έτσι, θα ανακαλύψετε ποιες εφαρμογές φταίνε που ξεμένετε γρήγορα από μπαταρία.

2. Πείτε όχι στην αυτόματη φωτεινότητα

Απενεργοποίησε στη συσκευή σας τη λειτουργία “Αυτόματη Φωτεινότητα”, καθώς τις περισσότερες φορές είναι παραπάνω από ότι χρειάζεστε.

3. Ρυθμίστε το χρόνο που παραμένει φωτεινή η οθόνη

Δε χρειάζεται η οθόνη σας να φωτίζει για ένα επιπλέον λεπτό από τη στιγμή που αφήσετε κάτω τη συσκευή. Δείτε αν μπορείτε να συνηθίσετε στο φωτισμό με 15” ή 30”, με τη ρύθμιση από τα Settings - Display - Timeout.

4. Απενεργοποιήστε τη δόνηση

Απενεργοποιήστε τη δόνηση όπως όταν βρίσκεσαι σε χώρο με πολύ θόρυβο.

5. Λειτουργία Εξοικονόμησης μπαταρίας

Οι περισσότερες συσκευές διαθέτουν τη λειτουργία “Εξοικονόμηση μπαταρίας” Επίλεξε το επίπεδο της μπαταρίας στο οποίο θέλετε να ενεργοποιείται η λειτουργία από Settings - Battery - Battery Saver.