AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης η DUST+CREAM με 4 νέα καταστήματα μέσα σε 4 μήνες!


JTeam

25 Αυγούστου 2022

Σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης η DUST+CREAM με 4 νέα καταστήματα μέσα σε 4 μήνες!
Η DUST+CREAM συνεχίζει δυναμικά να αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων της με 4 νέα καταστήματα στην Έδεσσα, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας καθώς και με το ανανεωμένο κατάστημά της στον Βόλο!

Τον Απρίλιο, το ελληνικό beauty brand πραγματοποίησε το opening ενός νέου καταστήματος στην Έδεσσα, στην οδό Αριστοτέλους 8.

Τον ίδιο μήνα και έπειτα από ριζική ανακαίνιση, επέστρεψε ανανεωμένο το κατάστημα DUST+CREAM στον Βόλο (Αγίου Νικολάου & Ερμού 197) κάνοντας το δικό του εντυπωσιακό re-opening.

Μέσα στον Ιούλιο απογειώθηκε και το 88ο κατάστημα DUST+CREAM στην είσοδο 3 των αναχωρήσεων στον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης με ανανεωμένο σχεδιασμό, νέες τεχνολογίες digital signage και εμπλουτισμένες επιλογές προϊοντικής γκάμας. H DUST+CREAM είναι έτοιμη να υποδεχτεί και να εξυπηρετήσει με χαρά όλους τους ταξιδιώτες αλλά και εργαζόμενους του αεροδρομίου.

Τα κορυφαία openings της χρονιάς ήρθε να επισφραγίσει τη 2η εβδομάδα του Αυγούστου το νέο, εντυπωσιακό και 89ο κατάστημα DUST+CREAM, συνολικής επιφάνειας 220τμ, στο κέντρο της Αθήνας.

To νέο FLAGSHIP κατάστημα του brand, στεγάζεται σε ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής αλλά και ιστορικής βαρύτητας νεοκλασικό κτίσμα στην οδό Μητροπόλεως 7, στη συμβολή της με την οδό Νίκης.

Με σαφή προσανατολισμό στη δημιουργία ενός χαλαρωτικού, άνετου και ευχάριστου customer journey, αξιοποιήθηκαν οι πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες digital signage και directional signage, σε συνδυασμό με νέα, καινοτόμα concepts προβολής προϊόντων σε στρατηγικής σημασίας προϊοντικές κατηγορίες όπως τα κρεμικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, τα αρώματα καθώς βεβαίως και τα προϊόντα μακιγιάζ.

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, μέσω ενός δικτύου 89 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι άριστα διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων της και οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι ομορφιάς, αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική εμπειρία αγορών σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης.