AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΚΗΔΕΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Ξεκίνησαν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2022

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Ξεκίνησαν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι
Καταφθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Αββαείο του Westminster

Στο Αββαείο του Westminster καταφθάνουν οι 2,000 καλεσμένοι για την ταφή της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η κηδεία πρόκειται να ξεκινήσει 13:00 ώρα Ελλάδος. Πριν από λίγες ώρες, ολοκληρώθηκε το λαϊκό προσκύνημα στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β', όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Βρετανίας.

Μεταξύ των ανθρώπων που προσκύνησαν το φέρετρο της βασίλισσας της Βρετανίας ήταν και πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες, όπως ο Αμερικανός πρόεδρος Biden με τη σύζυγό του, ο Γάλλος ομόλογός του Macron, ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trido, ο Αυστραλός πρωθυπουργός, καθώς και η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός.

To φέρετρο θα ακολουθήσου ο Βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα, o William με την Kate και τα δυο τους μεγαλύτερα παιδιά, καθώς επίσης και ο Harry με την Meghan Markle.

@bbc
@bbc
@bbc
@bbc
@bbc

Μπορείτε επίσης να δείτε εδώ, την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ: