Η πρώτη Haute Couture συλλογή της IOANNA KOURBELA, επιτομή της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας


JTeam

28 Νοεμβρίου 2022

 Η πρώτη Haute Couture συλλογή της IOANNA KOURBELA, επιτομή της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας
Την συλλογή υψηλής ραπτικής ‘Opulence’ παρουσίασε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου η σχεδιάστρια Ιωάννα Κουρμπέλα στην 31ης Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week, στο Ωδείο Αθηνών.

Για πρώτη φορά ο Σύλλογος Ελλήνων Σχεδιαστών συμμετείχε στη διοργάνωση με σκοπό την προώθηση της Ελληνικής δημιουργικότητας, μόδας και την εξωστρέφεια των Ελλήνων σχεδιαστών όπου δε θα μπορούσε να λείπει η σχεδιάστρια ως Γενικής Γραμματέας αυτού.
Χειροποίητες δημιουργίες, πολύτιμα υλικά όπως η μεταξωτή οργάντζα και το σατέν, λεπτοφυείς δαντέλες και εύθραυστα τούλια, «παίρνουν ζωή» σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της ίριδας και μετατρέπουν το catwalk σε μια αέρινη πασαρέλα. Ο χώρος μετατρέπεται σε ένα φούξια τοπίο, που μέσα από την αγγελική φωνή και το live performance της μουσικού Δανάης Nielsen παρουσιάζονται γυναίκες που αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες και παρουσιάζουν τον εαυτό τους στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους. «Κάθε φόρεμα διηγείται τη δική του μοναδική ιστορία» και χαρακτηρίζεται από την απλότητα που προκύπτει από τον ουσιαστικό σχεδιασμό.

Jenny.Gr


Η επίδειξη μόδας ‘Opulence’ παρουσιάστηκε με την χορηγία των πιο κομψών αυτοκινήτων της ΑΕ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ- MINI.
Δερμάτινα υποδήματα της εταιρείας Haralas συμπλήρωναν αρμονικά τα looks της haute couture συλλογής από την Ιωάννα Κουρμπέλα.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια, διατέθηκαν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make A Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδας).

Jenny.Gr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ fashion Show
Direction: Μιχάλης Πάντος
Makeup: Freddy Make up Stage
Hairstyling: Loreal Professionel
Υποδήματα: Haralas
Live performance: Musician Danai Nielsen
Set design: Γιάννης Αρβανίτης
PR & Επικοινωνία: Newness Agency
Παραγωγή: Athens Xclusive Designers Week
Χορηγός Εκδήλωσης: Σφακιανάκης Α.Ε Mini
Υποστηρικτές: Peleano, A sparkling tale, Fresh Patisserie