H ΠΡΟΔΕΡΜ στον Όμιλο Εταιριών Κώστας Παπαέλληνας


JTeam

21 Μαρτίου 2023

H ΠΡΟΔΕΡΜ στον Όμιλο Εταιριών Κώστας Παπαέλληνας
Ο Όμιλος Εταιριών Κώστα Παπαέλληνα αποτελεί σήμερα έναν από τους ισχυρότερους εμπορικούς φορείς σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σταθερός στις αξίες του, που είναι η οικογένεια, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα, η ανάληψη ευθύνης και φυσικά το πάθος και η διάθεση για συνεχή εξέλιξη, κατάφερε να μετεξελιχθεί από μια οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς σε έναν καινοτόμο όμιλο, διατηρώντας πάντα τον ταπεινό του χαρακτήρα.

Πίσω από τη σημαντική ανάπτυξη του Ομίλου - εδώ και σχεδόν έναν αιώνα - βρίσκονται επιτυχημένες στρατηγικές κινήσεις, όπως οι νέες συνεργασίες, οι εξαγορές εταιριών και ο σχηματισμός επιχειρηματικών συμμαχιών.

Σήμερα, ο Όμιλος απασχολεί 85 εργαζομένους στην Ελλάδα και 465 στην Κύπρο. Τη Γενική Διεύθυνση της Ελλάδας έχει ο Κώστας Παπαέλληνας, ιδιοκτήτης τρίτης γενιάς.

Ένα δυνατό προϊοντικό portfolio

O Όμιλος Κώστα Παπαέλληνα αποτελεί κορυφαίο εισαγωγέα, διανομέα και αποκλειστικό αντιπρόσωπο μεγάλης ποικιλίας προϊόντων υγείας, φροντίδας και τροφίμων που ξεχωρίζουν και αγαπούν οι καταναλωτές. Με γνώμονα την ποιότητα, διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες άνω των 40 ετών με γνωστούς οίκους του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας. Tα brands που διαχειρίζεται κατέχουν ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με αυτά τα δεδομένα δε θα μπορούσε να λείπει από το portfolio του η

ΠΡΟΔΕΡΜ, η οποία είναι από την 1η Μαρτίου, το νεότερο μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ομίλου Κώστα Παπαέλληνα.

Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Πανουργιάς, Commercial Director Consumer Division: «Από το 2017, δίνουμε έμφαση στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων και είναι κύρια στρατηγική μας η απόκτηση brands είτε μέσω διανομής ή και συνολικά. Η ΠΡΟΔΕΡΜ είναι ένα brand που μας ταιριάζει, καθώς είμαστε γνώστες και έχουμε εμπειρία στη βρεφική φροντίδα. Επιπλέον, το συγκεκριμένο brand αφορά και στα 3 κανάλια του Ομίλου: καταναλωτικό, φαρμακευτικό, ιατρικό.»

Στοργή και ΠΡΟΔΕΡΜ

Η Proderm, ο ειδικός στη βρεφική περιποίηση, μετράει ήδη πάνω από 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Είναι μία μάρκα διαχρονικά ταυτισμένη με την ευαισθησία και την τρυφερότητα. Γι’ αυτό 60 χρόνια τώρα, γενιές μωρών απολαμβάνουν «Στοργή και Προδέρμ». Αυτή η φράση, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της μάρκας, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, κάνει την ΠΡΟΔΕΡΜ ένα πολυαγαπημένο brand στην ελληνική αγορά που κατέχει την 1η θέση στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη των μητέρων.

Ο Κωνσταντίνος Πανουργιάς μας εξηγεί τη σημασία αυτής της κίνησης:

Jenny.Gr

«Ένας αέρας ανανέωσης πνέει στον Όμιλο με νέους ανθρώπους, νέες ιδέες και άψογες συνεργασίες. Υπάρχει ταύτιση με τον ιδιοκτήτη του Ομίλου σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που μας οδηγεί στο να θέτουμε συνεχώς νέους στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Η ένταξη της ΠΡΟΔΕΡΜ στο portfolio μας είναι ένας στόχος για τον οποίο δουλέψαμε πολύ, τον θέλαμε και τον κυνηγήσαμε. Γιατί για όλους εμάς στον Όμιλο Εταιριών Κώστα Παπαέλληνα ‘’sky is the limit!’’»