Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει σε νέα καταστήματα και το γιορτάζει!


JTeam

6 Απριλίου 2023

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει σε νέα καταστήματα και το γιορτάζει!
Αποκλειστικές προσφορές και εκπλήξεις στο νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Χαλάνδρι και στο κατάστημα της Πειραιώς για τον ένα χρόνο λειτουργίας!

Το νέο μεγάλο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Χαλάνδρι στην οδό Δ. Πλακεντίας & Ζήνωνος, αποτελεί τη νέα προσθήκη για την αλυσίδα σουπερμάρκετ, η οποία επενδύει διαρκώς στη διεύρυνση του δικτύου της με νέα σημεία πώλησης. «Νέο» είναι και το μεγάλο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πειραιώς 86, αφού φέτος συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας. Ένας χρόνος ΑΒ Πειραιώς είναι ένας μήνας γιορτής με πολλές εκπλήξεις και προσφορές. Στόχος της εταιρείας είναι να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες της και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αδιαπραγμάτευτης ποιότητας, με προσιτές τιμές για όλους.

Jenny.Gr

Το κατάστημα στο Χαλάνδρι χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο σχεδιασμό και αισθητική και κάνει το ταξίδι αγορών ξεχωριστό και άνετο για κάθε επισκέπτη. Στον 1.400 τ.μ. χώρο πώλησης που χωρίζεται σε 2 επίπεδα, οι πελάτες θα βρουν οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, τμήμα με μεγάλη ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά και ιδιαίτερες delicatessen γεύσεις, ζεστό ψωμί και γλυκίσματα ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάβας, με κρασιά και ποτά για κάθε γούστο, τμήμα Armonia με προϊόντα για ισορροπημένη διατροφή και φυσικά τμήμα Φροντίδα & Ομορφιά για την προσωπική περιποίηση και υγιεινή. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει άνετο υπόγειο 38 θέσεων, 5 ταμεία & 3 self check out ταμεία για εύκολες αγορές. Εν όψει του Πάσχα, μάλιστα, οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να επωφεληθούν των προσφορών: -50% ή 1+1 δώρο προϊόντα σε επιλεγμένους κωδικούς, αλλά και επιπλέον να κερδίσουν 10% στις συνολικές αγορές τους. Οι προσφορές συνεχίζονται και μετά το Πάσχα με την AB plus στο προσκήνιο και ενέργειες με πολλούς πόντους και δυνατές προσφορές για να κερδίζεις 6ευρες επιταγές γρήγορα και εύκολα.

Εορταστικό είναι όμως το κλίμα και στο μεγάλο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πειραιώς 86, στο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κηφισού, αφού φέτος συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας. Γιατί ένας χρόνος ΑΒ Πειραιώς είναι ένας μήνας γιορτής! Έτσι, από τις 6 έως τις 9 Απριλίου οι πελάτες θα κερδίζουν 10% στις συνολικές τους αγορές ενώ από την ίδια μέρα έως και τις 15 του μήνα εντός του καταστήματος θα απολαύσουν αποκλειστικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα. Μετά το Πάσχα, η γιορτή συνεχίζεται με πολλές προσφορές, εκπλήξεις, δώρα και φυσικά πολλούς πόντους ΑΒ Plus για να κερδίζεις γρήγορα 6ευρες επιταγές. Φυσικά όλοι οι πελάτες θα κάνουν εύκολα τα ψώνια τους με τα self check out ταμεία που διαθέτει το κατάστημα. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 7/4 ζωντανή μετάδοση από το κατάστημα σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΡΥΘΜΟ 9,49. Η ζωντανή εκπομπή με την Μαρία Γεωργάκαινα θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 13:00. Παράλληλα, θα υπάρχουν γευστικές δοκιμές στις 7 και 8 Απριλίου, αλλά και 13 και 14 Απριλίου, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μικρά δωράκια.

Jenny.Gr

Φέτος το Πάσχα, κάντε έγκαιρα τις αγορές σας στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές που δεν θέλετε να χάσετε και επιλέξτε το Πασχαλινό Αβγό της ΑΒ για τα βαφτιστήρια σας, με την αγορά του οποίου στηρίζετε τα παιδιά του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες, «Αμυμώνη».

ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

-->