Ανακαλύψτε το Airfryer XXL Series 5000 της Philips


JTeam

20 Απριλίου 2023

Ανακαλύψτε το Airfryer XXL Series 5000 της Philips
Τον απόλυτο σύμμαχό σας στην κουζίνα, με 16 λειτουργίες… σε 1 συσκευή!

Η Philips συνεχίζει να κάνει τη ζωή μας στο σπίτι καλύτερη, με προϊόντα που μας «λύνουν» τα χέρια και μας προσφέρουν οικονομικές, υγιεινές, αλλά και… δημιουργικές λύσεις! Σήμερα, λοιπόν, μας παρουσιάζει τον νέο βοηθό για την κουζίνα, το Airfryer XXL Series 5000 Connected και μας καλεί να δοκιμάσουμε τις απίστευτες δυνατότητές του!

Το Airfryer XXL Series 5000 Connected είναι ο νέος, καθημερινός μας σύμμαχος στο μαγείρεμα, ώστε να δημιουργούμε χωρίς κόπο, ισορροπημένα και πεντανόστιμα γεύματα για όλη την οικογένεια. Μία συσκευή «όλα σε ένα», με πολλαπλές λειτουργίες που έρχεται για να βρει τον μόνιμο χώρο του στον πάγκο της κουζίνας μας. Το μυστικό της όπλο είναι ο αέρας που θα γίνει για όλους …το νέο λάδι! Το Airfryer, με την τεχνολογία Rapid Air, στροβιλίζει τον θερμό αέρα κατά τη διάρκεια του ψησίματος, δημιουργώντας φαγητά με ελάχιστο έως και καθόλου πρόσθετο λάδι. Το αποτέλεσμα; Λαχταριστό φαγητό με τραγανή κρούστα και τρυφερό εσωτερικό και έως και 90% λιγότερα λιπαρά! Ναι, το υγιεινό τηγάνισμα είναι εδώ και ήρθε για να μείνει!

Jenny.Gr

Κι αν ξεμείνετε από ιδέες, το Airfryer σας κλείνει το μάτι: κατεβάζετε την εφαρμογή NutriU για να ανακαλύψετε και να μοιραστείτε εκατοντάδες συναρπαστικές συνταγές από ειδικούς διατροφολόγους αλλά και να παρακολουθείτε το μαγείρεμα από απόσταση, ώστε να κερδίζετε χρόνο στο σπίτι και στη ζωή σας. Ο νέος, πολυτάλαντος βοηθός σας, θα σας κρατάει ενήμερους για ό,τι συμβαίνει στην κουζίνα!

Και οι συναρπαστικές δυνατότητές του δεν σταματάνε εδώ. Επιλέξτε μία από τις 16 λειτουργίες μαγειρέματος για τηγάνισμα, ψήσιμο αρτοποιημάτων, grill, ψήσιμο στο φούρνο, φρυγάνισμα, απόψυξη, ζέσταμα, ζύμωση και πολλά ακόμα και χαλαρώστε περιμένοντας να ετοιμαστεί το γεύμα της επιλογής σας μόλις μέσα σε λίγα λεπτά.

Εκτός από τα φαγητά, που μιλάνε από μόνα τους, το ίδιο κάνουν και οι αριθμοί που έχουν να κάνουν με το Airfryer XXL Series 5000 Connected: χρησιμοποιώντας το, μαγειρεύετε με 60% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια* και 40% πιο γρήγορα από το κλασσικό μαγείρεμα σε έναν παραδοσιακό φούρνο. Ακόμα, το ΧΧL μέγεθός του, με καλάθι χωρητικότητας 1,4 kg, σας βοηθά να μαγειρεύετε έως και 6 μερίδες ταυτόχρονα, ώστε όλη η οικογένεια και όλοι οι φίλοι σας να χορτάσουν.

To Airfryer XXL Series 5000 της Philips είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών οικιακών συσκευών.

-->