Παγκόσμια Ημέρα Ευχής | Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)


JTeam

24 Απριλίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Ευχής | Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 43η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980***.

Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού. Στην Ελλάδα, στη μπλε φωταγώγηση συμμετέχουν και αρκετοί Δήμοι, ξεπερνώντας φέτος τους 65, ενώ ο καθιερωμένος, ετήσιος περίπατος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λαμβάνει χώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Εάν θέλετε να συμβάλλετε και εσείς, μπορείτε είτε να συμμετέχετε στην Αθήνα στον περίπατο εντελώς δωρεάν, είτε να μεταβείτε σε ένα από τα 65 φωταγωγημένα σημεία ανά την Ελλάδα, φορώντας κάτι μπλε, και να αναρτήσετε μία φωτογραφία στα social media, κάνοντας tag | mention τον οργανισμό (@Make-A-Wish Greece).

Ακόμα και με τη μικρή αυτή συμβολική κίνηση, όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τον οργανισμό να φτάσει σε ΟΛΑ τα παιδιά που έχουν ΑΝΑΓΚΗ από την εκπλήρωση της ευχής τους, διαδίδοντας το έργο του!

Για να αναζητήσετε τα σημεία ή πληροφορίες για τον περίπατο επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

-->