CELEBRITIES

Be a retro diva


Τζουλιάννα Καρνέζη

24 Μαΐου 2012

RETRO-DIVA.jpg

Τέσσερα υπέροχα φορέματα από την πασαρέλα του οίκου Dior γίνονται έμπνευση για ένα ταξίδι στο χρόνο.

Ο Woody Allen στην πιο πρόσφατη ταινία του "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" είχε δίκιο. Πάντα νοσταλγούμε άλλες εποχές πιστεύοντας ότι κάπου στο παρελθόν, υπήρξε η δική μας "χρυσή εποχή". Στυλιστικά τουλάχιστον! Έτσι τα φορέματα στο backstage της πασαρέλας του θρυλικού οίκου Christian Dior, γίνονται αφορμή για να θυμηθούμε τα Gatsby dresses σε στυλ τσάρλεστον ή τις φοβερές εκείνες 40's και 50's ντίβες που πόζαραν προβάλλοντας αισθησιακά τους ώμους, το λαιμό και το ντεκολτέ. Ντίβες που νοσταλγούμε και θαυμάζουμε για αυτή τη μυστηριώδη ματιά και τη μαγική αύρα τους. Χαζέψτε τις και επιλέξτε ένα από τα παρακάτω στυλ για το βραδινό σας φόρεμα ή μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση που σχεδιάζετε να κάνετε.

Η Lizabeth Scott με μαύρο σύνολο που θα θέλαμε κι εμείς να έχουμε...

 Greek goddess. Θα μπορούσε η έμπνευση να είναι η αρχαία Ελλάδα ή τουλάχιστον αυτό φέρνει στο μυαλό το θεϊκό, μάξι φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ και το κόσμημα.

Η Grace Kelly με Grecian φόρεμα

"Πάντα θα έχουμε το Παρίσι", είπε η Ingrid Bergman στην Καζαμπλάνκα. Το old school parisian chic με τα full skirt φορέματα που επιδεικνύουν τους ώμους και τις γάμπες, είναι ένα δείγμα διαχρονικής κομψότητας.

Η γοητευτική Ingrid Bergman

H χυμώδης Αva Gardner

Η διαφάνεια και η δαντέλα είναι μια σέξι και ρομαντική πρόσθεση που ισούται με την απόλυτη κομψότητα.

Η Veronika Lake ήταν απίστευτα όμορφη.

Η beauty list της vintage ντίβας είναι :

  • Τα κυματιστά μαλλιά και η έντονη χωρίστρα στο πλάι.
  • Αρκετές δόσεις μάσκαρα.
  • Το αψεγάδιαστο κόκκινο κραγιόν. Οι γυναίκες της εποχής αυτής το χρησιμοποιούσαν ως όπλο αισιοδοξίας σε ένα κόσμο που άλλαζε. Ήταν ένα statement της δεκαετίας που ήθελε να πια να ξεχάσει τον πόλεμο και να καλωσορίσει μια νέα περίοδο λαμπερή, ζωηρή, αισιόδοξη.
  • H πούδρα για άψογο τελειώμα στο make up.
  • Tα περιποιημένα νύχια και τα τέλεια σχηματισμένα φρύδια.

Δείτε ακόμα:

Φεστιβάλ Καννών: Αυτές ήταν υπέροχες!

Φόρεμα βαπτίζω-παντρεύω

Φέτος ας ντυθούμε tropicana

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.