CELEBRITIES

Amanda Seyfried: Γιατί προτιμά να βγαίνει με ηθοποιούς;


19 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της:

Η Amanda Seyfried μίλησε στο περιοδικό In Style και εκμυστηρεύτηκε γιατί προτιμά τους άνδρες ηθοποιούς και τι γνώμη έχει για τον Channing Tatum, το συμπρωταγωνιστή της στην ταινία “Dear John”.

«Ο Channing ήταν απίστευτος. Είναι superstar. Όλες θέλουν να κάνουν sex μαζί του και αυτός με το μόνο άτομο που θέλει να κάνει sex είναι η γυναίκα του, Jenna Dewan. Είναι ο πιο πιστός σύζυγος.»

Γιατί άραγε, προτιμά να βγαίνει με ηθοποιούς; «Κοίτα πως έχει, δε μπορώ να βγαίνω με κάποιον και να μη γίνει πορτρέτο στα tabloids σαν σοβαρή σχέση. Είναι χαζό! Όπως, με τον Josh Hartnett που ήμασταν φίλοι, βγαίναμε, αράζαμε. Στην πραγματικότητα δεν κάνω sex με όποιο άντρα συναναστρέφομαι. Απλά με ελκύουν περισσότερο οι ηθοποιοί. Μου αρέσει η επιλογή τους να είναι καλλιτέχνες-είναι ρίσκο! Και ένας άντρας που έχει τόση επιτυχία στο συναισθηματικό κομμάτι, είναι sexy. Ίσως επειδή πολλοί από τους ηθοποιούς που ξέρω είναι τόσο πληγωμένοι. Δε νομίζω να ταίριαζα με κάποιον από αυτούς που έχω βγει. Ίσως με ελκύουν οι ηθοποιοί γιατί δεν είμαι ακόμα έτοιμη να “ηρεμήσω” τα πράγματα.»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.