CELEBRITIES

Η εξέλιξη στην εξαφάνιση Missoni


23 Ιανουαρίου 2013

Μία περίεργη εξαφάνιση που δεν θέλει να λάβει τέλος. Πρόκειται για το μυστήριο με την εξαφάνιση του αεροπλάνου στο οποίο επέβαιναν ο διάσημος σχεδιαστής Vittorio Missoni, η σύντροφός του και τέσσερα ακόμα άτομα, λίγα μίλια μακριά από την ακτή του νησιού Λος Ρόκες, στη Βενεζουέλα συνεχίζεται έως και σήμερα. Πρόκειται για απαγωγή, αεροπορικό δυστύχημα λόγω μηχανικής βλάβης ή καιρικών συνθηκών; Κανείς δεν μπορεί να δώσει κάποια απάντηση.

Η πληροφορία που δόθηκε από την εταιρεία παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων, ότι το κινητό ενός από τους επιβαίνοντες λειτουργούσε κανονικά δυο εικοσιτετράωρα κατόπιν της εξαφάνισης, αυξάνει τις ελπίδες ότι είναι ζωντανοί για τις οικογένειες τους.

Αντιθέτως οι αρχές της Βενεζουέλας, υποστηρίζουν ότι πιθανότατα το αεροπλάνο να βρίσκεται στον πάτο της θάλασσας.  Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες αναζήτησης δεν έχουν βρει το παραμικρό στοιχείο για να επιβεβαιώσουν κάτι τέτοιο (κάποια κομμάτια από το αεροσκάφος, ρούχα, βαλίτσες).

Η οικογένεια του Vittorio Missoni σε πρόσφατη συνέντευξη τους ευχαρίστησαν τόσο την Ιταλική όσο και την Βενεζουέλικη κυβέρνηση για το ενδιαφέρον που δείχνουν και τις συνεχείς  προσπάθειές τους για τον εντοπισμό των ανθρώπων τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.