CELEBRITIES

Επιτέλους ένα στοιχείο για την εξαφάνιση του Μissoni


29 Ιανουαρίου 2013

Vittorio-Missoni1.jpg

Εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου που μετέφερε τον Vittorio Missoni χωρίς κανένα ίχνος, ένα νέο στοιχείο ήρθε στο φως καθώς βρέθηκε σε ακτή της Βενεζουέλας μια τσάντα από την καταραμένη πτήση.

Σχεδόν ένα μήνα από όταν το μικρό δικινητήριο αεροσκάφος απογειώθηκε από το τουριστικό νησί Λος Ρόκες με πορεία προς το Καράκας και εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος, υπάρχουν πλέον καταδικαστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το αεροπλάνο συνετρίβη πράγματι στις 4 Ιανουαρίου. Η Corriere Della Sera ανέφερε τη Δευτέρα ότι ένας Γερμανός τουρίστας ανακάλυψε μια τσάντα kite-surf από το αεροπλάνο σε βράχια της νήσου Κουρασάο, περίπου 125 μίλια από το Λος Ρόκες, στις 10 Ιανουαρίου.

Η οικογένεια Missoni ωστόσο δεν βρέθηκε στο σημείο με το ενδεχόμενο οι δυο επιβάτες και το πλήρωμα τους να είναι είτε ζωντανοί, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να έχουν απαχθεί ή να χάθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα στη θάλασσα.

Η τσάντα που βρέθηκε ήταν άδεια, αλλά ανέφερε το όνομα του ιδιοκτήτη Τζιόρτζιο Νέρι και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του σε πλαστική ετικέτα αποσκευών. Ο Νέρι ήταν στην πτήση που έφυγε από το Λος Ρόκες με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Missoni στις 4 Ιανουαρίου. Προφανώς, όπως προκύπτει από πληροφορίες, να υπήρχε περιορισμένος χώρος στο αεροσκάφος ή να ήθελαν να ρίξουν το βάρος για να έχουν περισσότερα καύσιμα, με αποτέλεσμα να αποδεσμεύσουν τον εξοπλισμό τους.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τα παιδιά του Missoni ανέλαβαν να δημιουργήσουν μια σελίδα με σκοπό οποιοδήποτε πρόσωπο γνωρίζει ό,τι συνέβη με τους γονείς τους, να επικοινωνεί σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για πληροφορίες και στοιχεία.

Ο Γερμανός τουρίστας δεν είχε ακούσει για την εξαφάνιση του Missoni και περίμενε μια εβδομάδα έχοντας το περιστατικό στο νου του. Όταν επέστρεψε στη Γερμανία από τις διακοπές του έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Νέρι να τον ενημερώσει ότι είχε βρει την τσάντα του. Ο Νέρι όμως δεν απάντησε και έτσι ο Γερμανός όταν έμαθε για την εξαφάνιση του Missoni ειδοποίησε την οικογένεια στην ιστοσελίδα που είχαν δημιουργήσει τα παιδιά του με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι αρχές και να σπεύσουν στο σημείο για έρευνες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.