CELEBRITIES

Η ζωή της Grace Kelly γίνεται ταινία


4 Φεβρουαρίου 2013

Η Nicole Kidman ανέλαβε να δείξει την αλήθεια της πριγκίπισσας για τον “παραμυθένιο” γάμο της.

Υπήρξε μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει από τις βασιλικές οικογένειες. Η Grace Kelly - ηθοποιός στο επάγγελμα - μπορεί να μην ήταν γαλαζοαίματη αλλά η φινέτσα και το στυλ της ήταν αρκετά για να την κάνουν να σταθεί δίπλα στον πρίγκιπα Rainier του Μονακό, με αξιοπρέπεια. Όμως ο γάμος που αναμενόταν να είναι το καλύτερο παραμύθι στη ζωή της, σύντομα θα αποδειχτεί πως στην πραγματικότητα είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης της που πλέον όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε μάρτυρες μέσα από την νέα ταινία που ακόμα βρίσκεται στα γυρίσματα της.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα “The mail”, η οποία έχει αποκλειστική πρόσβαση στο σενάριο της ταινίας, η αληθινή ιστορία είναι ένα αποτέλεσμα μιας σειράς συνεντεύξεων, βιογραφιών και ανθρώπων εκ των έσω του παλατιού, οι οποίοι γνώριζαν ή είχαν γίνει μάρτυρες αρνητικών συμπεριφορών. Τα παιδιά της Prince Albert, Caroline, και Stephanie από την πλευρά τους μιλούν για ιστορικές ανακρίβειες και μυθοπλασίες. Όμως η εφημερίδα τονίζει πως προφανώς αυτή η αμυντική στάση είναι μια αντίδραση κι ένας φόβος πως γεγονότα taboo γύρω από διάσημους γάμους, που το Hollywood δεν είχε αγγίξει μέχρι σήμερα, θα αρχίσουν να προβάλλονται όλο και περισσότερο.

Η ταινία με θέμα την μοναχική και απελπισμένη ζωή της Kelly, με πρωταγωνιστές την Nicole Kidman ως Grace Kelly και τον Tim Roth ωςRainier, που ήταν αποτέλεσμα της βάρβαρης συμπεριφοράς του Rainier αναμένεται να βγει στις οθόνες στις αρχές του επόμενου έτους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.