CELEBRITIES

Pink: «Στόχος μου ήταν πάντα η χαρά»


8 Φεβρουαρίου 2013

PINK3.jpg

Αποκαλύπτει τι την κάνει να αισθάνεται όμορφη.

Η Pink βρίσκεται στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Redbook και ανοίγεται, μιλώντας για το πώς εκείνη αντιλαμβάνεται την ομορφιά. «Πάντα με θεωρούσαν αντρογυναίκα», λέει. «Εγώ αισθάνομαι όμορφη όταν φοράω το δερμάτινο παντελόνι μου και ο άντρας μου μού πιάνει τον πισινό  ή όταν κάθομαι στο χαλί και η κόρη μου πέφτει πάνω μου γεμάτη χαρά. Ποτέ δεν υπήρξε στόχος μου η ομορφιά. Ο στόχος μου ήταν η χαρά- το να αισθάνομαι υγιής και δυνατή, χρήσιμη, αφοσιωμένη, έξυπνη και ερωτευμένη. Η χαρά είναι το παν και τώρα υπάρχει πολλή χαρά (στη ζωή μου).»

Η 33χρονη τραγουδίστρια μίλησε και για το πώς, το 2008, επανασυνδέθηκε με τον σύζυγό της Carey Hart, με τον οποίο απέκτησε την κόρη της Willow. «Έντεκα μήνες αφότου χωρίσαμε μου ζήτησε να πάω στο Las Vegas για να τραγουδήσω στο club του την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ήθελα να τον δω. Και έδειχνα hot . Κάτι συμβαίνει όταν χωρίζεις με κάποιον- φαίνεσαι πιο hot από ποτέ. Ποτέ δεν θα δείχνω τόσο καλά όσο εκείνους τους 6 μήνες μετά τον χωρισμό μας. Του ζήτησα να έρθει στο δωμάτιό μου και είχα φτιάξει ένα photo άλμπουμ με όλες τις κάρτες που μου είχε δώσει και με φωτογραφίες από τη σχέση μας. Στην τελευταία σελίδα έβαλα μία φωτογραφία μου από μία πολύ κακή ταινία που έκανα πριν μερικά χρόνια, όπου ήμουν με κομμένο λαιμό και γεμάτη αίματα. Δίπλα έγραψα, ΄Αυτή είμαι εγώ χωρίς εσένα’. Στην επόμενη σελίδα υπήρχε μία φωτογραφία με ένα μωρό και έγραψα, ‘Τα υπόλοιπα δεν έχουν ακόμα γραφτεί.’».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.