CELEBRITIES

Jennifer Lawrence: Ποιο είναι το μυστικό όπλο της επιτυχίας της;


11 Φεβρουαρίου 2013

JENNIFER-LAWRENCE4.jpg

Η εμπιστοσύνη που έχει στη μητέρα της.

Η 22χρονη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας “Silver Linings Playbook”, έδωσε μία ακόμη συνέντευξη, αυτή τη φορά στο νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού Backstage, όπου αποκάλυψε τι την βοηθάει στο να κάνει τις σωστές επιλογές στη δουλειά της. «Η μητέρα μου είναι κυριολεκτικά μια ιδιοφυΐα», λέει η Lawrence. «Διάβασε το “Winter’s Bone” όταν ήμουν 15 χρονών και μου είπε ότι έπρεπε να παίξω τον ρόλο. Διάβασε το “Hunger’s Games” πριν να γίνει μεγάλη επιτυχία και με έστρεψε προς τα εκεί.» Η μητέρα της, Karen Lawrence, ήταν υπεύθυνη για δύο ακόμα projects της Jennifer. «Της έχουν προτείνει δουλειές στη βιομηχανία (του κινηματογράφου), αλλά το κάνει μόνο από χόμπι, το οποίο είναι υπέροχο-γιατί την έχω, χωρίς να πρέπει καν να την πληρώνω!»

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για το πώς βιώνει, έχοντας ήδη κερδίσει πολλά βραβεία για τον ρόλο της στην ταινία και όντας ένα από τα φαβορί για το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου, τη συμμετοχή της στην κούρσα των βραβείων.«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που παίζω σε αυτήν την ταινία, με αυτό το υπέροχο καστ. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό· την τελευταία φορά, το πέρασα μόνη μου και δεν κάθισα στο ίδιο τραπέζι με όλους από την ταινία. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα.»

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.