CELEBRITIES

Αυτοί είναι οι νικητές των φετινών βραβείων BAFTA


11 Φεβρουαρίου 2013

BEN-AFFLECK-BAFTAS1.jpg

Και πάλι στην κορυφή το “Argo” του Ben Affleck.

Το πολιτικό θρίλερ “Argo” του Ben Affleck ήταν αυτό που ξεχώρισε και στα φετινά βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, κερδίζοντας τα βραβεία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας.

Το βραβείο για την καλύτερη ερμηνεία Α’ Ανδρικού Ρόλου απέσπασε για μία ακόμα φορά ο Daniel-Day Lewis για την ερμηνεία του στην ταινία “Lincoln”, ενώ η 85χρονη Emmanuelle Riva, έγραψε ιστορία στα φετινά βραβεία, όντας η μεγαλύτερη σε ηλικία ηθοποιός που κέρδισε ποτέ βραβείο BAFTA Α’ Γυναικείου Ρόλου, για την ερμηνεία της στη γαλλική ταινία “Amour”.

Στον Β’ Ανδρικό Ρόλο το βραβείο κέρδισε ο Christoph Waltz για το “Django Unchained”, ενώ αυτό του Β’ Γυναικείου, για μία ακόμη φορά, η Anne Hathaway για την ταινία “Les Misérables”.

Τέλος, το blockbuster “Skyfall” απέσπασε το βραβείο του καλύτερου βρετανικού φιλμ της χρονιάς και αυτό της καλύτερης μουσικής, ενώ η Βρετανίδα starlet Juno Temple, που έπαιξε στην ταινία “Killer Joe” μαζι με τον Matthew McConaughey, κέρδισε το βραβείο κοινού, ως Καλύτερη Ανερχόμενη star.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.