CELEBRITIES

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η νικήτρια του Dancing with the Stars


18 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε μερικές από τις κορυφαίες της στιγμές στο Dancing:

Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το Dancing With the Stars 3. Το show έριξε την αυλαία του ανακηρύσσοντας νικήτρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία σήκωσε και το κύπελλο της νίκης.

Στον τελικό, βρέθηκε απέναντί της, ο Ηλία Βρεττός που παρά τα επίσης καλά σχόλια και καλές βαθμολογίες που κέρδισε από τους κριτές, ωστόσο δεν κέρδισε την προτίμηση του κοινού. Και οι δύο, χόρεψαν σαν επαγγελματίες, αποσπώντας μεγάλες βαθμολογίες από την κριτική επιτροπή αλλά και κερδίζοντας τις εντυπώσεις για την εξέλιξή τους στην πορεία του show.

H Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε το όνομα της νικήτριας, κάνοντας την Ντορέττα να ξεσπάσει σε κλάματα συγκίνησης πέφτοντας στην αγκαλιά του παρτενέρ της Παύλου. Όπως ανέφερε η Ντορέττα, αυτό που ένιωσε στο Dancing ήταν επιβράβευση, ανακούφιση, ευχαρίστηση και χαρά.

Δυνατά πόδια, εκφραστική ένταση και ενέργεια πραγματικής χορεύτριας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που μας εντυπωσίασαν καθ' όλη την διάρκεια της εκπομπής και ένα ταλέντο που ξεδιπλωνόταν κάθε Κυριακή.

Δείτε μερικές από τις κορυφαίες εμφανίσεις της Ντορέττα μέσα από το ταξίδι της στο Dancing With the Stars 3: [gallery-122201]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.