CELEBRITIES

Rachel Weisz: «Θα ήθελα να παίξω σε ταινία του Bond»


7 Μαρτίου 2013

RACHEL-WEISZ2.jpg

Τι λέει για τον σύζυγό της Daniel Craig.

Η Rachel Weisz κοσμεί το τεύχος Απριλίου του βρετανικού Esquire και μιλάει τόσο για την καριέρα της, όσο και για τη σχέση της με τον σύζυγό της Daniel Craig. Η 42χρονη ηθοποιός εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφεύγει να μιλάει στα μίντια για την προσωπική της ζωή. «Υπάρχουν πολλά πρόσωπα που εμπλέκονται συμπεριλαμβανομένων των παιδιών που μεγαλώνουν. Και δεν μας διάλεξαν για γονείς. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο δίκαιο να μιλούν οι γονείς τους για πράγματα που τους αφορούν.»

Η Rachel που δεν ακολουθεί τις κλασικές κινήσεις και επιλογές μιας χολιγουντιανής καριέρας, μιλάει για τα πράγματα που την κερδίζουν περισσότερο επαγγελματικά. «Κάποια από αυτά που με τραβάνε απλώς δεν είναι εμπορικά. Το οποίο σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα, ξέρετε. Είναι απόκεντρο. Δεν ταιριάζουν σε κανένα είδος.» Ωστόσο, η Βρετανίδα ηθοποιός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να την δούμε κάποια στιγμή να παίζει σε ταινία του James Bond απέναντι στον σύζυγό της. «Θα το ήθελα πολύ!» λέει. «Δεν θα έλεγα όχι. Δεν σνομπάρω τη διασκέδαση.»

Η Rachel Weisz στο εξώφυλλο του βρετανικού Esquire.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.