CELEBRITIES

Marilyn Monroe: «Νομίζω ότι θα τρελαθώ»


9 Απριλίου 2013

MARILYN-MONROE-ΣΗΜΕΙΩΜΑ1-.jpg

Το σημείωμα της αυτοκτονίας της σε δημοπρασία!

50 χρόνια μετά τον θάνατο της Marilyn Monroe, κι ενώ τα ερωτηματικά σχετικά με τον ξαφνικό θάνατό της παραμένουν, ένα χειρόγραφο σημείωμα, που άφησε το Hollywood icon πριν αυτοκτονήσει, βγαίνει σε δημοπρασία. Πρόκειται για ένα σημείωμα που, όπως υποστηρίζεται άφησε η Monroe, για τον μέντορά της Lee Strasberg. «Είμαι ακόμα χαμένη. Δεν μπορώ να μαζέψω τον εαυτό μου, νομίζω ότι είναι επειδή τίποτα δεν με αφήνει να συγκεντρωθώ.», γράφει στο σημείωμα, ενώ λίγες γραμμές παρακάτω αναφέρεται και στην αυτοκτονία. «Κάποτε είπες, την πρώτη φορά που σε άκουσα στο Actor’s Studio, ' Η μόνη αυτοσυγκέντρωση που υπάρχει είναι αυτή ανάμεσα στον ηθοποιό και την αυτοκτονία.'  Η θέλησή μου είναι αδύναμη. Ακούγομαι τρελή, αλλά έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι θα τρελαθώ. Είναι απλώς το ότι βρίσκομαι μπροστά σε μία κάμερα και η αυτοσυγκέντρωσή μου και όλα όσα προσπαθώ να μάθω με εγκαταλείπουν. Έπειτα, αισθάνομαι σαν να μην ανήκω καν στην ανθρώπινη φυλή

Το ερώτημα, ωστόσο παραμένει εάν πρόκειται τελικά για ένα σημείωμα μιας απελπισμένης γυναίκας που σκέφτεται σοβαρά να αυτοκτονήσει ή μιας γυναίκας που τελικά δολοφονήθηκε, ενώ το σημείωμα αυτό  περιπλέκει ακόμη περισσότερο το μυστήριο γύρω από τον θάνατό της.

Το εν λόγω σημείωμα θα βγει σε δημοπρασία στις 30 Μαΐου και η πώλησή του αναμένεται να αγγίξει τα 30,000-50,000 δολάρια.

Το "αποχαιρετηστήριο" σημείωμα της Marilyn Monroe στον Lee Strasberg.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.