CELEBRITIES

Η Mila Kunis είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο


4 Μαΐου 2013

Σύμφωνα με τα περιοδικά FHM και Esquire.

Το αμερικανικό ανδρικό περιοδικό For Him Magazine εξέδωσε την ετήσια λίστα του με τις πιο σέξι διάσημες γυναίκες του κόσμου, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται για φέτος η Mila Kunis. Η ηθοποιός που έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους λόγω του σεξ απίλ της, εκ των οποίων και αυτόν της πιο σέξι γυναίκας του κόσμου από το αμερικανικό Esquire, επιλέχθηκε από το FHM ως η νούμερο ένα πιο σέξι παρουσία, τόσο λόγω της εμφάνισής της, όσο και της προσωπικότητάς της. «Η Mila Kunis είχε μία χρονιά-φαινόμενο. Πρωταγωνίστησε στην πιο επιτυχημένη κωμωδία, το “Ted”, και είναι η πιο περιζήτητη star αυτή τη στιγμή στο Hollywood», δήλωσε ο Dan Jude, αναπληρωτής αρχισυντάκτης του περιοδικού. «Δεν έχει μόνο απίστευτη φυσική ομορφιά, αλλά και καλή αίσθηση του χιούμορ και δεν φοβάται να αυτοσαρκαστεί. Το έθνος μίλησε και είναι επίσημα η ιδανική girlfriend.»

Δεύτερη στη λίστα ήρθε η Rihanna, ενώ την τρίτη και τέταρτη θέση κατέλαβαν αντίστοιχα οι Βρετανίδες ηθοποιοί Helen Flanagan και Michelle Keegan. Την πέμπτη θέση της πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο κατέλαβε η Kelly Brook.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.