CELEBRITIES

Ανοίγει αύριο η αυλαία του 66ου Φεστιβάλ των Καννών


14 Μαΐου 2013

Με την προβολή της ταινίας ‘The Great Gatsby’.

Το ‘The Great Gatsby’ του Baz Lurhmann είναι η ταινία που θα ανοίξει αύριο το 66ο Φεστιβάλ των Καννών, σε μία προβολή εκτός συναγωνισμού, προσδίδοντας κάτι από το glamour μιας παλαιότερης εποχής. Στην προβολή της ταινίας αναμένεται να παρευρεθούν ο πρωταγωνιστής της ταινίας Leonardo DiCaprio μαζί με τον σκηνοθέτη Baz Lurhmann και την συμπρωταγωνίστριά του Carey Mulligan.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ για την κατάκτηση του ‘Χρυσού Φοίνικα’  θα πάρουν μέρος πολλές ταινίες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται το ‘Behind the Candelabra’ του Steven Soderbergh, το ‘Inside Llewyn Davis’ των Ethan και Joel Koen, το ‘ La Vénus À la Fourrure’ του Roman Polanski και το ‘Nebraska’ του Alexander Payne.

Πρόεδρος της φετινής κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ, που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 26 Μαΐου θα είναι ο Steven Spielberg, ενώ στην επιτροπή θα συμμετέχει και η Nicole Kidman.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.