CELEBRITIES

Κλοπή και πυροβολισμοί στις Κάννες!


19 Μαΐου 2013

Εκλάπησαν κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Ένα τηλεοπτικό live της γαλλικής εκπομπής Grand Journal στο Φεστιβάλ των Καννών, κατά τη διάρκεια του οποίου βρίσκονταν σε συνέντευξη οι ηθοποιοί Christophe Waltz και Daniel Auteil, διεκόπη την Παρασκευή λόγω πυροβολισμών! Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν μία μικρή αναστάτωση, χωρίς ωστόσο να προκληθούν τραυματισμοί, αφού προέρχονταν τελικά από άσφαιρα πυρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένα πιστόλι εκκίνησης αγώνων, ένα μαχαίρι και μία πλαστική χειροβομβίδα.

Το περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε αυτό της κλοπής κοσμημάτων Chopard αξίας 1 εκ. δολαρίων από το Hotel Novotel την Πέμπτη το βράδυ. Το δωμάτιο του ξενοδοχείου ανήκε σε υπάλληλο του οίκου κοσμημάτων Chopard και τα κοσμήματα προορίζονταν να φορεθούν από stars στο κόκκινο χαλί. Ο οίκος Chopard είναι επί χρόνια χορηγός του φεστιβάλ των Καννών και εκείνος που σχεδιάζει τον Χρυσό Φοίνικο, το μεγαλύτερο βραβείο που απονέμει το Φεστιβάλ. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν τα κοσμήματα που εκλάπησαν έχουν βρεθεί και επιστραφεί στον οίκο ή όχι.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.