CELEBRITIES

Brad Pitt: «Η ζωή μου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ»


23 Μαΐου 2013

Η συνέντευξη και η φωτογράφισή του στο αμερικανικό Esquire.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της διπλής μαστεκτομής από την Angelina Jolie, ο Brad Pitt δηλώνει στο αμερικανικό περιοδικό Esquire απόλυτα ευτυχισμένος. «Έχω πολύ λίγους φίλους.», παραδέχεται ο 49χρονος ηθοποιός. «Έχω μερικούς κολλητούς φίλους και την οικογένειά μου και η ζωή μου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ο Pitt μιλάει στη συνέντευξή του για το πώς άλλαξε στάση ζωής. «Πάντα προχωρούσα σε κάτι πολύ και τελικά ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μου έλειπαν δύο credits για να αποφοιτήσω από το κολέγιο. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να γράψω μια εργασία. Τι τύπος είναι αυτός; Αυτός ο τύπος με τρομάζει. Αυτός που αφήνει πάντα στο πιάτο την τελευταία μπουκιά.», λέει για τον παλιό του εαυτό. «Για πολύ καιρό νόμιζα ότι έκανα πολύ κακό. Ήμουν λίγο σαν ‘περιπλανητής’. Ένας τύπος που ένιωθε σαν να είχε μεγαλώσει μέσα σε κάτι που τον ρούφηξε και ήθελε να δει πράγματα, ήθελε να εμπνευστεί. Το ακολούθησα και έχασα χρόνια άσκοπα. Μετά ‘κάηκα’ και κατάλαβα ότι έχανα την ευκαιρία μου. Ήταν συνειδητή αλλαγή. Αυτό έγινε πριν δέκα χρόνια. Κάτι σαν επιφοίτηση- μία απόφαση να μην σπαταλήσω τις ευκαιρίες μου.»

«Πάντα ήθελα να κάνω μία μεγάλη οικογένεια», λέει ο σύντροφος της Jolie, αναφερόμενος στα έξι παιδιά τους. «Ήθελα στο σπίτι να γίνεται χαμός… έχουμε ατελείωτη φλυαρία στο σπίτι, γέλιο, φωνές, κλάμα ή χτύπους. Το λατρεύω. Δεν μου αρέσει καθόλου όταν λείπουν. Το μισώ. Μπορεί να είναι ωραίο να είσαι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για μία μέρα, ‘Τέλεια μπορώ επιτέλους να διαβάσω εφημερίδα.’ Αλλά μέχρι την άλλη μέρα μου λείπει αυτός ο ‘χαλασμός’ που γίνεται σπίτι, όλη αυτή η ζωντάνια.

[gallery-177834]’

Photo Credits: esquire.com  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.