CELEBRITIES

1,5 εκ. δολάρια για ένα ταξίδι με τον Leonardo DiCaprio στο διάστημα


26 Μαΐου 2013

Σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ένας ανώνυμος θαυμαστής του Leonardo DiCaprio πλήρωσε, σε δημοπρασία που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, την Πέμπτη το βράδυ στο amFAR Cinema Against AIDS Charity Gala των Καννών, 1,5 εκ. δολάρια για ένα ταξίδι μαζί του στο διάστημα! Λίγα λεπτά αργότερα η Sharon Stone κατάφερε να πείσει άλλο ένα ζευγάρι να ξοδέψει 2,3 εκ. για άλλες δύο θέσεις στο ίδιο ταξίδι της Virgin Galactic. Οι τρεις επίδοξοι αστροναύτες θα περάσουν τρεις μέρες εκπαίδευσης μαζί με τον DiCaprio στο Τέξας και έπειτα θα καθίσουν μαζί του στην ίδια πτήση για το διάστημα, σε ένα από τα νέα διαστημικά σκάφη του Richard Branson, ιδιοκτήτη της Virgin.

Νωρίτερα, στη δημοπρασία ο ίδιος ανώνυμος αγοραστής του ‘εισιτηρίου’ για το διάστημα, είχε ξοδέψει επίσης 1,5 εκ. δολάρια για να μπορέσει να παραστεί στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Leonardo DiCaprio ‘The Wolf of Wall Street’ του Martin Scorsese, αλλά και να βγει ένα ραντεβού με τη Heidi Klum!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.