CELEBRITIES

Dita Von Teese: «Στα 90 μου θα φοράω ακόμη κόκκινο κραγιόν»


31 Μαΐου 2013

DITA-VON-TEESE.jpg
 Φωτογράφηση για το περιοδικό 'Lifestyle Mirror'.

Η Dita Von Teese έδωσε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το αμερικανικό περιοδικό ‘Lifestyle Mirror’, μένοντας πάντα πιστή στο retro στιλ της μοιραίας γυναίκας.

«Δεν έχω κάποια persona που φοράω. Οι άνθρωποι αντέδρασαν καλά και διασκέδασαν να με βλέπουν να είμαι ο εαυτός μου, και να μην προσπαθώ να είμαι σέξι ή να προσπαθώ να είμαι κάποια που δεν είμαι πραγματικά. Στα 90 μου θα φοράω ακόμη κόκκινο κραγιόν. Δεν προσπαθώ να ευχαριστήσω κανέναν άλλον.», λέει η 40χρονη Von Teese στη συνέντευξη, εξηγώντας ότι αυτό που επιδιώκει πάνω απ’όλα είναι το να παρεμένει ο αληθινός της εαυτός.

Η χορεύτρια, μοντέλο και ηθοποιός που λάνσαρε πρόσφατα το δικό της άρωμα, λέει ότι αυτό ήταν για εκείνη όνειρο ζωής. «Το να δημιουργήσω το δικό μου άρωμα ήταν για εμένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το άρωμά μου είναι η υπογραφή μου. Είναι πολύ κομψό και επιτηδευμένο, έντονα floral. Αυτό ήταν κάτι για το οποίο ήμουν ανένδοτη, στο να φτιάξω ένα πολύ γυναικείο άρωμα. Το glamour είναι κάτι που μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου. Πάντα απολάμβανα την τέχνη της αυτοδημιουργίας και αυτό πουλάω με το άρωμά μου και τα εσώρουχά μου.»

[gallery-183588] Photo Credits: lifestylemirror.com  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.