CELEBRITIES

Amy Adams-Henry Cavill: Η επιστροφή του Superman στη μεγάλη οθόνη


12 Ιουνίου 2013

AMY-ADAMS-HENRY-CAVILL1.jpg

Οι πρωταγωνιστές του 'Man of Steel' στο εξώφυλλο του Interview.

Οι πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης ταινίας ‘Man of Steel’, Amy Adams και Henry Cavill, βρίσκονται στο νέο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Interview και μιλούν για την ταινία, ενώ απαντούν και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.

Η ταινία αποτελεί την επιστροφή του Superman , αλλά και του χαρακτήρα της Lois Lane στη μεγάλη οθόνη. «Για εμένα είναι απλώς σαν να πηγαίνω στη δουλειά, κάνω μια δουλειά, παίζω έναν ρόλο και μετά πηγαίνω σπίτι. Δεν φοράω κάπα. Δεν είμαι ένας άτρωτος εξωγήινος σπίτι. Δεν είμαι ερωτευμένος με κάποια που ονομάζεται Lois Lane. Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι ταυτίζονται πολύ με τους χαρακτήρες, αλλά εγώ προσωπικά το θεωρώ υπερβολικό. Μου αρέσει απλώς να το κάνω σαν δουλειά- και είναι η δουλειά μου να το κάνω να φαίνεται αληθινό.», λέει ο πρωταγωνιστής, μιλώντας για τον -αγαπημένο στο κινηματογραφόφιλο κοινό- χαρακτήρα του Superman.

Η συμπρωταγωνίστριά του, Amy Adams, μιλάει στη συνέντευξη, για το πώς ένιωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στη Βοστώνη, που συνέπεσαν με τις εκρήξεις στο μαραθώνιο. «Ήταν σουρεαλιστικό. Συνήθως δεν επηρεάζομαι τόσο πολύ από τις τραγωδίες, εκτός αν είναι κάτι που συνέβη σε εμένα, οπότε ένιωσα ότι αυτό που είχε περισσότερο σημασία ήταν να βοηθήσω την κοινότητα. Για τους ανθρώπους της Βοστώνης η κοινότητα έχει μεγάλη σημασία. Αντί να το δω σαν ένα προσωπικό δράμα, το είδα περισσότερο σαν μια προσωπική μου αποστολή,  να βοηθήσω τους ανθρώπους που επηρεάστηκαν από το γεγονός, όπως μπορούσα."

[gallery-190445]

Photo Credits: Interviewmagazine.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.